politica

„Aroganta de bogatas”. Gabriel Mutu (PSD) ii face „saraci” pe contracandidatii lui la primaria Sectorului 6

Primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, i-a declarat drept „saraci” pe contracandidatii sai de la PNL si USR, Ciprian Ciucu si Alexandru Gadiuta. Ciucu a tinut sa il puna la punct pe Mutu.

„PNL si USR sa vina cu nume care intr-adevar cand te uiti in CV-urile respective sa ma faca sa zic ‘Da, domne!’. Intr-adevar am un contracandidat cu care pot dezbate lucruri concrete pentru electorat. Cand discuti cu oameni care n-au lucrat niciodata, n-au realizat nimic in viata pentru ei insisi, nici macar pentru familiile lor n-au facut nimic, atunci nu poti avea pretentia ca poti face ceva”, a spus Mutu la Realitatea Plus, citat de podul.ro.

Ciucu a reactionat dur, aminttind ca Mutu a fost bisnitar si ca a facut afaceri imobiliare dubioase.

„Mie imi place omul om si porcul porc. Iar la o asemenea porcarie chiar ma asteptam. Ma astept si la altele. Gabriel Mutu a lansat miercuri la Realitatea PLUS o serie de atacuri de-a dreptul mizerabile la adresa contracandidatilor sai de la PNL si USRPLUS, spunand ca cei doi ‘n-au realizat nimic nici macar pentru familiile lor’.

Cand afli despre o asemenea porcarie iti dai seama de ce Sectorul 6 arata ca o mocirla, ca acesta din poza, dupa gustul si caracterul lui Gabriel Mutu.

Nu ca sa ma justific in fata acestui individ dubios, ajuns din nefericire primar, ci ca sa preintampin astfel de atacuri murdare, vin, totusi, cu cateva precizari. Familia mea e bine mersi iar ceea ce ofer eu familiei mele Mutu nu mai poate oferi de mult familiei sale.

Cand eu munceam cinstit, bateam tara in lung si lat, angrenat in proiecte de educatie, la inceputul carierei mele, Mutu era un bisnitar si invartea valuta;

In timp ce eu capatam expertiza in organizatii respectabile si predam la Universitatea din Bucuresti, Mutu, membru PSD, apropiat de Bitner si oamenii lui Nastase, punea la cale afaceri imobiliare cu firme fantoma.

In timp ce eu puneam pe picioare unul dintre cele mai respectabile think-tank-uri din Romania si lucram in proiecte internationale din regiune, angajat de organizatii internationale prestigioase, Mutu trecea de la PSD la PDL si se agata de fusta Elenei Udrea, inconjurat de interese imobiliare oculte; Mutu a fost membru PSD, PDL, PNL si iar PSD. Un traseist, vanator de interese.

Tot ce am facut eu… am facut prin munca mea. Eu nu m-am insurat cu retele pregatite de catre altii. Am condus echipe de experti, nu mafii. Nivelul profesional la care am ajuns eu ii va fi intotdeauna inaccesibil unui produs al profitorilor tranzitiei. Acum conduc o institutie serioasa, nu o parazitez.

Eu inteleg aroganta omului foarte bogat. Are de mii de ori averea mea. Si ne judeca pe toti dupa cati bani are el. Eu nu am acei bani, dar familiei mele nu i-a lipsit niciodata nimic. Da, noi stam la bloc, nu la vila in zona Herastrau. Da, noi investim agoniseala in educatia copilului nostru, nu in lux, iahturi, Monaco si statiuni de lux. Dar suntem fericiti asa cum suntem pentru ca cinstea si onoare nu sunt la indemana oricui”, a scris Ciucu pe Facebook.

Si liderul PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, a avut o reactie usturatoare la adresa lui Mutu. „Domnul Mutu, primar al Sectorului 6 zice ca cei doi contracandidati nu au facut nimic pentru familiile lor. Practic, le spune ca sunt niste #saraci, asa cum ii sade bine oricarui imbuibat sa ii batjocoreasca pe cei care nu sunt macar la fel de smecheri ca el. Ce frumos ar fi daca domnul Mutu si toti ceilalti care s-au perindat precum dansul, prin PSD – PDL – PNL – PSD, ar declara frumos tot ce au facut dansii pentru familiile si famigliile dumnelor”, a scris Voiculescu.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

9 minute ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

3 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

3 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

3 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

3 ore ago