politica

Arsene se lauda ca a primit de la Guvern cea mai mare suma din tara alocata consiliilor judetene. Banii vor fi folositi tot in cazul podului de la Lutca

Consiliul Judetean (CJ) Neamt a solicitat si primit, din Fondul de rezerva al Guvernului, suma de 17,5 milioane de lei, cea mai mare din tara, a anuntat, marti, presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene.

Banii au fost solicitati pentru degajarea albiei raului Siret de ramasitele podului de la Lutca, respectiv 7,5 milioane lei si pentru acoperirea cheltuielilor curente – 10 milioane lei.

„Am reusit, datorita sprijinului actualei guvernari, sa aduc in Neamt, prin Consiliul Judetean, cea mai mare alocare financiara dintre toate consiliile judetene din tara.

Vorbim de 17,5 milioane lei, suma pe care am solicitat-o pentru a degaja ramasitele podului de la Lutca din albia Siretului, in urma accidentului tehnic, si pentru acoperirea altor cheltuieli curente. Ramasitele podului trebuie evacuate de pe cursul apei pentru a nu afecta zona, dar vom incepe aceasta activitate cand organele de ancheta vor finaliza investigatiile si vor trage concluziile privind vinovatii”, a precizat presedintele CJ Neamt.

Citeste si: Seful PSD sugereaza ca Drula este vinovat de prabusirea podului din Neamt: „Am inteles ca Ministerul Transporturilor avea obligativitatea de a verifica podurile din 6 in 6 luni”

Ionel Arsene a adaugat ca CJ Neamt a intocmit toate documentatiile necesare pentru ca la momentul oportun sa demareze construirea unui pod nou.

Tot in ultima sedinta de Guvern, CJ Neamt a primit inca 10 milioane de lei din Fondul de rezerva, pentru acoperirea cheltuielilor curente.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: ionel arsene

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

5 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

8 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

8 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

8 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

8 ore ago