politica

Asa arata intrarea in judetul „patriotului” Marian Oprisan, zis Portofel. Oprisan: „Romania este PSD”

Intrarea in judetul Vrancea, condus de aproape 20 de ani de catre Marian Oprisan, este inconjurata de gunoaie. Oprisan nu pierde nicio ocazie insa bata toba in legatura cu „patriotismul” sau.

Jurnalistul Sebastian Oancea a postat pe Facebook mai multe imagini cu gunoaiele care inconjoara simbolul intrarii in judetul lui Oprisan.

Marian Oprisan a pus semnul egal intre Romania si PSD in urma cu doua saptamani, la Consiliul National al PSD. „PSD reprezinta poporul roman si daca vrei sa tradezi PSD, tradezi Romania, guvernarea, idealurile colegilor tai”, a spus Marian Oprisan.

El a facut un apel catre serviciile secrete sa nu se implice in alegerile prezidentiale pentru ca in 2019 sa fie ales un presedinte roman „care isi iubeste tara si bun la suflet”.

„Fac apel catre SRI, SIE, institutiile de forta ale Romaniei, catre patriotii din aceste institutii, si va rog lasati ca Romania in 2019 sa aiba un presedinte roman care isi iubeste tara si e bun la suflet”, a spus Marian Oprisan.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

3 minute ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

37 de minute ago

Reactie furioasa a Kremlinului dupa ce Parlamentul European a refuzat sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia

Parlamentul European debordeaza de contradictii interne si s-a transformat de mult timp intr-un generator de…

6 minute ago

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

2 ore ago