Asa si-au terminat spectacolul, sambata seara, actorii de la Teatrul National din Cluj: „Circul lor continua. Iesiti in strada”. Cum au reactionat spectatorii

news

Actorii din piesa „Zbor deasupra unui cuib de cuci” de la Teatrul National din Cluj si-au incheiat spectacolul afisand mai multe mesaje prin care ii indeamna pe clujeni sa continue protestele.

Actorii au afisat mesaje precum „Murim pe scena, inviem pe strada” si „Nu ne lasam. Protestam”. Doru Supeala, prezent in sala, a scris ca gestul actorilor a fost primit cu „urale si ropote de aplauze”.

„Intreaga distributie a spectacolului ‘Zbor deasupra unui cuib de cuci’ de la Teatrul National din Cluj a incheiat reprezentatia din aceasta seara cu un mesaj clar si puternic de sustinere a protestelor de strada impotriva guvernului mafiot PSD. A fost un moment emotionant, primit cu urale si ropote de aplauze de sala arhiplina a Teatrului National. Ii iubesc pe oamenii astia si ma bucur cand vad ca in Romania nu se mai pot cumpara constiinte cu majorari de salarii, fie ele si de 50%”, a scris Supeala pe Facebook.

Duminica au loc noi proteste de amploare in intreaga tara. Un grup mare de studenti din Cluj a plecat, sambata seara spre Bucuresti, unde a fost primit cu entuziasm de peste o suta de bucuresteni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: