Asaltat de sute de mesaje dure, Ponta se smiorcaie: „O sa guvernam tara doar cu ‘Puie Monta’?”

politica

Victor Ponta reactioneaza in urma valului masiv de mesaje de protest publicate pe pagina sa de Facebook. Sute de internauti au postat „Puie Monta” pe pagina fostului premier. Insa acestea au fost sterse.

„Pot sa se supere „deontologii” si „postacii” ca indraznesc sa spun eu public ceea ce multi gandesc si nu au curaj sau posibilitatea sa exprime! Totul acum la PNL si Guvernul tehnocrat este doar despre voturi si pozitii pe lista – chiar si „interesul” pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni si pentru care nu a mai facut nimeni nimic dupa alegerile din 2014 (cu exceptia legii stupide conceputa de Mihai Voicu – PNL si promulgata de Dl. Iohannis, care a dus la 8.000 de persoane inscrise pe listele electorale in Diaspora)! Despre guvernarea de anul asta ZERO. Despre programul de guvernare al PNL + Tehnocrati in 2017 ZERO. Si o sa guvernam tara doar cu ‘PuieMonta’?„, a comentat fostul premier.

Sute de romani au tinut, luni seara, sa isi manifeste protestul fata de declaratiile scandaloase la lui Victor Ponta privind cozile de la sectiile de votare din strainatate din timpul alegerilor prezidentiale. Acestia au postat masiv mesajul „Puie Monta” pe pagina de Facebook a fostului premier.

Comentariile au aparut la cele mai recente doua postari ale lui Victor Ponta. De la o postare, publicata luni in jurul orei 19.00, au fost sterse peste 350 de comentarii, iar de la cealalta, publicata doua ore mai tarziu, in incercarea de a domoli valul protestatarilor, au fost eliminate inca peste 150 de comentarii. Foarte multe dintre ele contineau mesajul „Puie Monta”. Iata cateva dintre mesajele care au fost sterse:

Screen Shot 2016-08-22 at 21.58.03
puie

Pe pagina au ramas doar mesajele care il lauda pe Ponta sau care critica guvernul Ciolos.

Screen Shot 2016-08-23 at 10.52.23

Fostul premier PSD Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca in 2014, la alegerile prezidentiale, cozile din diaspora erau formate de cetateni romani care „se puneau si de patru ori la rand, sa se arate la televizor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: