„Asta e paine? Mai bine la puscarie!”. Romi in carantina la Rosiorii de Vede, foarte scandalizati de mancarea primita – Video

news

Un grup de romi revenit din strainatate, aflat in carantina intr-un hotel din Rosiorii de Vede, a postat un filmulet pe retelele de socializare in care se plange de conditiile oferite. „Mai bine la puscarie, fratilor”, spune unul dintre ei.

„Mai mare rasul, uitati fratilor, manca-v-as, mancare. Carantina Rosiori de Vede, Sa fiu al dracu… uite aici mancare: o chifla, o jumate de rosie fara calorii, 3 felii de salam, 2 masline, branza si castravetii astia ii punem pe ochi. Ai inteles? Sa nu facem riduri. Sunca asta este de taur. O chifla de paine la carantina Rosiorii de Vede”, se aude vocea unui carantinat, in rasetele celorlalti.

„Mai bine la puscarie, fratilor”, adauga un alt individ aflat in camera.

„Uite baia. Fara lumina, fara nimic. Pe acolo ne intra sobolanul ca sa ne viziteze. Sa vina protectia de la Bucuresti”, spune Bahoi Libanezu. „Aici murim fratilor, e distrugere”, adauga Libanezu.

Filmul a starnit revolta pe retelele de socializare.

„Nu sunteti in stare sa munciti nici pentru asta (mancare n.red.). Voi doar stricati”, a comentat un internaut pe pagina lui Bahoi Libanezu.

„Cat impozit ai platit tu la stat ca sa primesti ceva mai bun?”, „Ce ai muncit tu pentru macarea aia? Ce ai cotizat tu vreodata pentru mancarea aia? Ce platesti tu pentru cazare, apa, curent, caldura? De ce nu ati stat de unde ati venit sa mancati mai bine acolo?”, au fost si alte comentarii.

Mai mult despre:

Comentarii: