„Asta e viata”. Declaratie cinica a lui Florin Iordache, cand a fost intrebat de ce chefuieste impreuna cu Dragnea intr-o zi de doliu

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a organizat o petrecere, cu ocazia aniversarii zilei sale de nastere, chiar in ziua in care se comemoreaza doi ani de la tragedia din Colectiv. Petrecerea ale loc la Clubul Floreasca, un restaurant de lux din Bucuresti.

La petrecere si-a facut aparitia si Florin Iordache, fost ministru al Justitiei. Intrebat despre oportunitatea acestei petreceri intr-o zi de doliu, el a declarat cinic: „Asta e viata”.

Inoportunitatea unui astfel de eveniment a fost sesizata chiar si de catre sustinatorii PSD. Analistul Bogdan Chirieac spune ca liderii PSD nu au invatat nimic.

„Atunci cand esti intr-o asemenea functie trebuie sa ai mare grija la un asemenea tip de aniversari. Aceste lucruri se fac un cerc intim de prieteni nu cu tot partidul nu petreceri de o mie de persoane. Si ce este trist este ca liderii partidului nu invata nimic din istoria recenta. Cand s-a stiut ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale, atunci cand si-a serbat ziua de nastere pe stadion cu 50.000 de persoane. Presedintele Dragnea vrea sa verifice partidul sa vada cine vine cine nu vine dar putea sa gaseasca alta modalitate pentru a verifica partidul”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: