„Asta este Dragnea deratizatorul, nu se va opri pana nu va institui aici Coreea de Nord”. CTP, analiza taioasa a declaratiilor sefului PSD

politica

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca scopul real al lui Liviu Dragnea nu este de a scapa de dosare ci de a instaura o dictatura de tip nord-coreean.

„PSD este Partidul Dragnea. Domnul Dragnea nu vrea sa scape de justitie, domnul Dragnea vrea sa instituie aici Coreea de Nord, sub numele de Liv Jong-Un.

Ce dosare, el vrea controlul total al acestei tari! Uitati-va ce a ajuns sa debiteze. Vorbeste de sobolani. Toti cei care i se opun sunt sobolani. Exista un precedent in istoria propagandei, un film facut de un neamt, in 1940, cel mai virulent film antisemit. Acolo, una dintre cele mai puternice secvente este prezentarea evreilor ca sobolani.

Ce relatie exista intre om si sobolan? Una singura, exterminarea sobolanilor de catre oameni. Asta este Dragnea deratizatorul, este relatia lui cu cei care i se opun. Este omul care zbiara, sa nu indrazneasca vreun procuror sa se ia de dosarul lui Dancila ca-l ia dracu’.

Acest om vrea instaurarea Dictaturii Dragnea pana in 2040. Sa nu avem vreo iluzie. Urmatoarele alegeri nu mai stiu cat de libere vor fi.

Daca va putea va aresta mii de oameni, nu numai magistrati, pe oricine i se opune”, a declarat CTP, joi seara, la Digi24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: