„Asta se numeste tupeu de borfas! Asta e proba suprema a relei credinte manifestate de ministrul Justitiei”. Tudorel Toader, penalizat de un celebru jurnalist

politica

Jurnalistul Dan Tapalaga demonstreaza cat de rau intentionat este Tudorel Toader in demersul sau de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

Tapalaga atrage atentia asupra reprosurilor stupide pe care ministrul Justitiei la facut la adresa sefei DNA privind recuperarea prejudiciilor.

„Deci asta e proba suprema relei credinte manifestate de ministrul justitiei, Tudorel Toader: i-a reprosat sefei DNA ca degeaba se lauda propriri pe conturi si stabileste prejudicii din moment ce ANAF si ANABI (ambele institutii afle in subordinea Guvernului din care face si el parte) nu sunt in stare sa recupereze banii! Asta se numeste tupeu de borfas! Si mai bate campii ca desi CCR a dat dreptate DNA in cazul Belina, in sensul ca poate ancheta HG, Tudorel o tine langa ca dispozitivul, ca parearea lui, ca mai bine nu ancheta. Avocatul borfasilor pana la capat”, a scris Tapalaga pe Facebook.

Sectia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ marti propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Kovesi.

„Sectia pentru procurori a decis respingerea solicitarii ministrului Justitiei cu privire la posibilitatea revocarii doamnei procuror-sef, prin urmare avizul este unul negativ. In perioada imediat urmatoare hotararea va fi motivata, va fi transmisa decidentilor in vederea luarii masurilor legale”, a declarat Codrut Olaru, seful Sectiei de procurori din CSM.

Potrivit unor surse, sase voturi au fost pentru respingerea propunerii lui Toader, iar unul pentru revocarea sefei DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: