„Astazi e ziua ta de nastere, Liviu! Trebuie sa rezisti cu orice pret”. Fostul stapan al PSD sarbatoreste dupa gratii implinirea varstei de 58 de ani

politica

Liviu Dragnea implineste astzai, 28 octombrie, varsta de 58 de ani. Spre deosebire de anii trecuti, cand ploua cu urari la adresa sa de la varful PSD, Dragnea mai este felicitat acum doar de Codrin Stefanescu.

„Astazi e ziua ta de nastere, Liviu! Iti doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita incercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te asteapta familia, prietenii si foarte multi romani care se gandesc mereu la tine!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Spre deosebire de anul trecut, acum nici macar organizatia PSD Teleorman nu are vreo urare pentru fostul stapan al PSD.

„Astazi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT in ultimii ani PUTEREA de a continua sa luptam pentru ROMANIA! LA MULTI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alaturi de dumneavoastra!”, a scris PSD Teleorman acum un an.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat conditionat in luna martie a anului viitor, avand in vedere recursul compensatoriu si orele de munca prestate in atelierul de la Rahova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: