Astazi se deschide Bookfest, unul dintre cele mai importante targuri de carte din Romania. Isi vor lansa carti Radu Paraschivescu, Cristian Tudor Popescu, Gabriel Liiceanu si Petre Mihai Bacanu

news

Bookfest, deschidere, Cristian Tudor Popescu, Gabriel Liiceanu

Cea de-a XVII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest va fi deschisa oficial miercuri, la ora 12,00, in Pavilionul B2 de la Romexpo, in cadrul unei ceremonii la care au fost invitate inalte oficialitati din Romania si Republica Moldova, transmite Agerpres.

Intr-o editie ce reuneste 200 de expozanti si 150 de edituri din Romania si Republica Moldova, tara invitata de onoare in acest an, iubitorii cuvantului scris vor putea asista la peste 400 de evenimente, carti noi semnate de Petre Mihai Bacanu, Cristian Tudor Popescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu fiind doar cateva dintre atractiile Bookfest 2024.

Si pentru ca acest an e unul cu o incarcatura electorala fara precedent, organizatorii Bookfest anunta pentru duminica, 2 iunie, la scena Arena, o dezbatere pornind de la intrebarea „Cu ce se ocupa un presedinte de tara?”, avand in fundal lansarea cartii „Ce vrem de la presedintele tarii? Ghid civic pentru alegatorii romani”, scrisa de Cristian Preda, Ciprian Mihali si Sorin Ionita. Discutiile vor fi purtate de Cristian Preda, Sorin Ionita si Gabriel Liiceanu, moderati de jurnalistul Ovidiu Nahoi, redactorul-sef al postului de radio RFI Romania.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: