Atac armat intr-un restaurant din SUA. Sunt mai multi morti si raniti, inclusiv un bebelus

externe

Un incident armat in curs de desfasurare duminica in Jacksonville, in statul american Florida, s-a soldat pana acum cu mai multi morti, transmit agentiile internationale de presa.

Biroul serifului din localitate a facut apel prin Twitter la evitarea zonei, care nu este sigura: „Nu putem insista indeajuns sa pastrati distanta”, citeaza Reuters.

Presa locala citata de Agerpres afirma ca potrivit surselor din politie au fost ucisi cel putin patru oameni, iar aproximativ 10 sunt raniti. Biroul serifului sustine ca unul dintre morti este suspect de agresiune si nu se stie daca mai exista inca un autor. Totodata, ABC News transmite ca printre morti se afla doua femei si un bebelus.

Focurile de arma au fost trase intr-un restaurant din Jacksonville Landing, un centru comercial din centrul orasului, de unde se transmitea in direct prin internet un turneu de Madden, joc video de fotbal american. In imaginile difuzate se observa reactia celor prezenti si se aud strigate, inainte de intreruperea transmisiunii.

Echipe SWAT (unitati speciale de interventie armata ale politiei) cauta metodic in toata zona si au gasit mai multe persoane care se ascundeau in complexul comercial. Prin Twitter, li s-a cerut tuturor sa ramana in ascunzatori si sa isi pastreze calmul pana cand sunt gasiti de fortele de ordine.

Mai mult despre: ,


Comentarii: