politica

Atac murdar al lui Piedone pe teme religioase: „Nicusor, stim ca nu esti dus la biserica, te opui familiei traditionale”

Cristian Popescu Piedone a lansat un atac murdar, in a doua zi de Paste, la adresa lui Nicusor Dan pe teme religioase. Piedone sustine ca actualul primar se fereste sa spuna „Hristos a inviat” pentru ca vrea voturi de la cei „care il urasc pe Dumnezeu”.

Hristos a Inviat, nicusor! Linisteste-te, nu trebuie sa spui ‘Adevarat a Inviat!’.

Stiu, stim, stii ca nu esti dus la biserica, nu mananci usturoi ca noi, mirenii, si te opui familiei traditionale! E dreptul tau de fiinta! Sa fii sanatos!

Domnule, suntem in cea de-A Doua Sfanta Zi de Paste si nu iti scriu de drag! Iti scriu pentru ca esti ipocrit!

Esti ipocrit, pentru ca fix in ziua celei mai mari sarbatori crestine, ti-ai permis sa jignesti romanii crestini ortodocsi care nu sunt ca tine, dar cred in Bunul Dumnezeu, participa la Sfanta Slujba de Inviere, iau Lumina Sfanta pentru acasa si rostesc bucurosi ‘Hristos a Inviat!” si “Adevarat a Inviat!’.

In bataie de joc, le-ai adresat un mesaj grabit si fad (ca sa para ca iti pasa) langa care ai atasat o fotografie care ilustreaza un articol de cancan despre Pastele anului… 2014! (ziarul online Bihoreanul)!

Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare, ‘Bihoreanul’! Aceeasi fotografie care ilustreaza articolul de cancan despre credinciosii care, in 2014, de Paste, au participat si s-au rugat la Biserica Albastra din Oradea!

Pai… nu esti ipocrit? Fa-te om, nicusor! Ca functiile… sunt trecatoare, ca viata!

Apropo: De ce iti este teama sa rostesti ‘Hristos a Inviat!’ si ‘Adevarat a Inviat!. Observ ca in celebrul tau mesaj grabit n-ai zis nici, n-ai zis nici! De ce? Pentru niste amarate de voturi promise de cei care il urasc pe Dumnezeu? Chiar crezi ca merita?”, a scris Piedone pe Facebook.

Dar insusi Cristian Popescu Piedone s-a folosit in mod inselator de numele Domnului. Desi a promis, ba chiar si-a facut si cruce, ca nu va candida la Primaria Capitalei, Piedone s-a sucit apoi in scurt timp.

„Vreau sa va spun clar, vertical, si beat, si treaz, Piedone nu candideaza nici la Presedintie, nici la Primaria Capitalei. Punct. Asa sa-mi ajute Dumnezeu”, a declarat Piedone in octombtrie 2023, facandu-si o cruce mare.

Ulterior, dupa doar cateva luni, si-a anuntat candidatura, invocandu-l din nou pe Dumnezeu: ” Eu merg pe gandul pe care Dumnezeu mi l-a dat”.

O alta minciuna sideranta a lui Piedone a fost cand a sustinut, in timpul unei campanii electorale de promovare a PSD-ul, ca este nascut in Moldova, in judetul Neamt. El este de fapt nascut in Bucuresti, fiind fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR, arata Valeriu Nicolae.

„Sunt nascut in judetul Neamt, comuna Farcas, sat Stejar, moldovean de-al vostru”, a sustinut Piedone, in timp ce ii facea campanie electorala lui Victor Ponta in judetul Neamt, pe atunci candidat la Presedintia Romaniei.

In realitate, Piedone este nascut in Bucuresti.

Intr-un amplu material dedicat activitatii lui Piedone, Valeriu Nicolae anunta ca Piedone este fiul unui nomenclaturist de rang inalt al PCR. „Piedone era adus la scoala cu Mercedesul in timpul comunismului”, subliniaza Valeriu Nicolae.

Piedone a anuntat recent ca va candida la Primaria Capitalei, tin timp ce fiul sau este desemnat urmas la Primaria Sector 5. Fiul lui este acum deputat PSD.

„Cristian Popescu Piedone candideaza la functia de primar al Capitalei! Deputatul Vlad Popescu Piedone candideaza la functia de primar al Sectorului 5!”, a anuntat Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone candideaza la Primaria Capitalei din partea PUSL, partid controlat de mogulul Dan Voiculescu, fondatorul postului Antena 3. Antena 3 a fost sanctionata deseori de CNAS pentru manipulare, fake news si dezinformare.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

18 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

18 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

18 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

8 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

18 ore ago