Atacul armat din Monterey Park: Primarul spune ca suspectul si-ar fi vizat fosta sotie

externe

Suspectul in atacul mortal de la sala de dans din suburbia Monterey Park din Los Angeles ar fi putut-o vizat pe fosta lui sotie, a declarat luni primarul orasului californian, potrivit NBC News.

Aceasta informatie a aparut in timp ce numarul persoanelor decedate a urcat la 11, cel putin noua persoane ranite fiind inca tratate pentru ranile suferite.

Huu Can Tran, in varsta de 72 de ani, se pare ca a crezut ca fosta lui sotie se afla la Star Ballroom Dance Studio cand a deschis focul asupra multimii, a spus politia.

„Am inteles ca ar fi venit pentru ca fosta lui sotie sarbatorea Anul Nou Lunar si se pare ca a existat o istorie de violenta domestica, ceea ce este regretabil”, a declarat primarul din Monterey Park, Henry Lo.

Tran a cerut divortul in 2005.

Politia a continuat luni sa perchezitioneze casa suspectului din Hemet, un oras mic la aproximativ 130 de kilometri est de Los Angeles.

Alan Reyes, ofiterul de informatii publice al Departamentului de Politie Hemet, a spus ca inregistrarile lor arata ca Tran a facut o plangere in urma cu un deceniu si a sustinut ca familia lui incearca sa-l otraveasca. Acuzatia nu a fost niciodata investigata, deoarece Tran nu a prezentat niciodata vreo dovada care sa-i sustina afirmatiile, a spus el.

Intre timp, comunitatea preponderent asiatica se pregateste pentru inmormantari si o priveghere publica va avea loc marti in Monterey Park in memoria mortilor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: