Atacuri la adresa lui Iohannis. Dan Barna si-a depus candidatura la BEC: „Iohannis si PNL ne spun constant ca mai bine nu se poate”

politica

Dan Barna si-a depus, vineri, la BEC, candidatura la alegerile prezidentiale. El a lansat mai multe atacuri la adresa lui Klaus Iohannis.

„Romania are nevoie de un presedinte full-time, prezent in fiecare zi in viata cetatii, un mandat de cinci ani e un mandat lung. Romania are nevoie sa inceapa sa se dezvolte. Ce propun eu e energia, ambitia de a merge mai departe, de a nu ramane in acelasi joc de glezna. Voi fi in turul doi cu siguranta si voi fi presedintele Romaniei.”, a spus Barna, intrebat daca are sa-i reproseze ceva lui Klaus Iohannis.

„echea clasa politica si actuala structura Iohannis PNL ne spun constant ca mai bine nu se poate, eu le spun ca se poate mai bine, azi, si Romania merita asta.

Iohannis a fost un pompier pentru momentele cand casa a luat foc si se prabusea. Daca era un gospodar mai atent si diligent poate nu ajungeam sa luam foc de atatea ori in acesti ani”, a subliniat apoi Dan Barna.

USR PLUS a depus 380.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Dan Barna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: