Atacurile xenofobe ale Olgutei, taxate dur de Iohannis. Inca un motiv sa nu aiba nicio „dezbatere” cu Dancila, „candidata care reprezinta acest regim toxic”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Ploiesti, ca ”realizarile cu care se tot lauda PSD nu au adus omului de rand mare lucru”, intrucat cresterile de pensii si salarii au fost anulate de inflatie. Iohannis spune ca este in razboi cu PSD care a guvernat impotriva romanilor si a catalogat drept ”intolerabile” acuzatiile xenofobe, venite de catre PSD.

Intrebat, luni, inaintea unui miting electoral la Ploiesti, ce inseamna ”razboiul” pe declara ca il are cu PSD, presedintele Klaus Iohannis spune ca este vorba despre un ”razboi politic” impotriva politicilor duse de ”regimul Dragnea – Dancila”.

”Pentru mine, a fi in razboi cu PSD-ul, inseamna ca imi doresc ca PSD-ul sa plece din fruntea statului si din fruntea institutiilor. Asta, evident, in mod democratic, prin vot. Vreau sa fac o precizare extrem de importanta: eu in niciun caz nu sunt in razboi cu alegatorii PSD. Alegatorii PSD au tot dreptul sa voteze cu partidul pe care-l prefera, dar cred ca nici ei nu sunt foarte multumiti ca li s-a promis marea cu sarea, in decembrie 2016, si, cand a ajuns PSD-ul la putere, PSD a inceput sa atace marile sisteme publice, a dorit sa politizeze justitia si in final nici macar realizarile cu care se tot lauda PSD-ul nu au adus omului de rand mare lucru. Au crescut un pic salariile si pensiile si, in compensatie, a crescut inflatia si le-a mancat, practic, aceasta crestere”, a declarat Klaus Iohannis, luni seara, inaintea unui miting electoral la Ploiesti, citat de news.ro.

Candidatul sustinut de PNL pentru al doilea mandat a reafirmat ca nu doreste o dezbatere cu contracandidatul sau Viorica Dancila ”fiindca doamna Dancila, din pacate, reprezinta acel regim toxic Dragnea – Dancila care a guvernat impotriva romanilor, care si acum, in campanie electorala, vede ca improasca minciuni si fake news”.

”Din pacate, s-a ajuns in zona acuzatiilor xenofobe absolut intolerabile si nu consider ca eu trebuie sa intru in dezbatere cu candidata care reprezinta acest regim toxic care a guvernat cras impotriva romanilor”, a explicat Klaus Iohannis.

Seful statului a subliniat ca este ”in razboi politic impotriva politicilor gresite ale regimului Dragnea – Dancila” si ca nu se afla in razboi cu alegatorii.

Klaus Iohannis a spus ca este ”optimist” si crede ca romanii sa iasa in numar cat mai mare la vot la al doilea tur alegerilor prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni in judetul Prahova, intr-o vizita in care este insotit de lideri ai Partidului National Liberal. Seful statului a plantat un copac in parcul din centrul municipiului Ploiesti, a stat de vorba cu localnicii si a facut fotografii cu acestia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: