Aterizare cu peripetii la Suceava. Avionul companiei Ryanair a reusit sa aterizeze abia la a doua incercare, din cauza cetii

externe

Duminica, activitatea de pe Aeroportul Suceava a fost perturbata din nou de ceata. Avionul companiei Ryanair din directia Manchester a reusit sa aterizeze in siguranta abia la a doua incercare, scrie Obiectiv de Suceava.

Un al avion, al companiei Wizz Air, nici macar nu a incercat sa aterizeze. A fost dirijat sa aterizeze pe Aeroportul din Iasi. Cursa venea de la Memmingen (Munchen Vest). Pasagerii au fost imbarcati in autocare si transportati la Suceava.

Conducerea Aeroportului din Suceava a transmis care sunt procedurile standard in aceste situatii:

”Mentionam inca o data ca decizia anularii, reprogramarii sau devierii unui zbor spre alt aeroport apartine strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupa de toate formalitatile legate de transport si acomodare ale pasagerilor afectati de intarzieri/anulari/reprogramari ale zborurilor. De asemenea, reamintim pasagerilor ca vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cat si de catre personalul de la check-in prin informari atat la ghiseele check-in, cat si prin sistemul audio”, se arata intr-un comunicat transmis de Aeroportul Suceava.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: