„Atitudine aroganta a PSD, a dorit sa arate ca detine puterea”. Violeta Alexandru, dupa audierea in fata Olgutei si a lui Solomon

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, joi seara, referitor la audierea sa in comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca nu a reusit sa intre in dialog, lovindu-se de jigniri. ”Parlamentul din 2020 este dominat de foarte multa ura si de foarte multa adversitate fata de ideile celui din fata ta”, a spus Alexandru, precizand ca PSD incearca in acest moment sa arate ca inca este puternic.

”Parlamentul din 2020 este dominat de foarte multa ura si de foarte multa adversitate fata de ideile celui din fata ta. Nu am reusit sa avem un dialog pe fondul problemei, pentru ca m-am lovit de o serie de jigniri si, in general, de o atitudine aroganta a reprezentantilor PSD, dar mergem mai departe”, a declarat, joi seara, la TVR, Violeta Alexandru.

Acesta a spus ca a intrat in politica pentru a schiba modul in care se face aceasta.

”Avem o societate in care, din pacate, am ajuns sa facem fata unei atitudini de ura si de ostilitate dusa la extrem, pe principiul ca facem politica. Eu va marturisesc ca am intrat in politica tocmai pentru a schimba acest gen de a face politica. Nu simt din partea PNL acest gen de atitudine aroganta, genul de a opri microfonul, de a nu te lasa sa iti duci fraza pana la capat. Acest lucru arata o atitudine de «nu ma intereseaza sa intru in dialog cu tine», eu vreau doar sa iti arat cine are puterea, iar PSD incearca in acest moment sa arate ca inca este puternic”, a adaugat ministrul Muncii, precizand ca PSD va fi sanctionat la vot pentru aceasta atitudine, scrie news.ro.

Audierea ministrului desemnat al Muncii, Violeta Alexandru, a fost marcata de dispute intre parlamentarii puterii si cei ai opozitiei. Unii dintre acestia au recurs la jigniri, au renuntat la pluralul politetii, iar presedintele de sedinta, Adrian Solomon (PSD), l-a anuntat pe unul dintre participanti ca l-ar putea ruga sa paraseasca sala si a cerut pentru acesta un Distonocalm.

Apostrofata in legatura cu evenimentele din 10 august 2018, Carmen Dan l-a trimis pe Florin Roman „sa se caute”, acesta acuzand-o ca a facut gesturi nedemne de Parlament si facand o paralela intre ea si Florin Iordache.

Dupa aproape trei ore de audieri, Violeta Alexandru a primit aviz negativ.

Mai mult despre:


Comentarii: