Atunci cand serpii ATACA oameni. Imagini VIDEO terifiante

life

Serpii se numara printre cele mai periculoase animale. Nu mai putin de 3.400 de specii vietuiesc in intreaga lume. In vreme ce unii dintre serpi reusesc sa isi ucida victimele cu veninul in doar cateva minute, altii pot rupe oasele chiar si celui mai vanjos barbat. Un astfel de incident a fost filmat!

Serpii, ca de altfel o multime de alte salbaticiuni, s-au schimbat in timp habitatul, astfel ca traiesc tot mai bine in preajma comunitatilor umane, chiar in orase. Au fost numeroase cazuri in ultimii ani in care s-a semnalat prezenta unor pitoni, serpi boa sau anaconde in parcuri sau in curtile oamenilor. Unii dintre serpi pot ajunge pana la 7 metri lungime.

In ciuda pericolului pe care il reprezinta, multa lume este atrasa in continuare de aceste reptile. Au fost subiect de film, de documentare, de fotografie sau reprezinta unul dintre tatuajele favorite.

Fascinatia aceasta pentru serpi poate fi explicatia pentru care unii oameni indraznesc sa se apropie atat de mult de ei. Atat de mult incat se expun riscului de a fi atacati. A patit-o un jurnalist din Brazilia, cunoscut pentru documentarele tv despre salbaticiunile din Amazon. La o filmare pe care o realiza in Columbia, jurnalistul a fost atacat de un sarpe anaconda si doborat pur si simplu la pamant. Sarpele ii prinsese cu dintii ascutiti antebratul. Durerile resimtite intr-o astfel de situatie sunt incredibile. Incidentul a fost surprins chiar de cameramanul care il insotea pe realizatorul TV. Pe filmare se vede cum jurnalistul ii implora pe cei din jur sa nu smulga sarpele urias, fiindca acesta i-ar fi sfartecat bratul.

Iata imaginile care iti dau fiori:

Nu este singura filmare de acest gen. Site-ul eliteleaders.com publica un colaj de imagini in care serpi mari ataca oameni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: