Au ajuns mafiotii lui Adrian Nastase sa se planga de relaxarea legislatiei penale. Hotii au spart casa unui general MAI

news

Casa din Tartasesti a generalului Toma Zaharia a fost sparta, sambata, de hoti. Zaharaia, fost numarul 2 in MAI in timpul Regimului Nastase, a declarat ca „nu mi-am imaginat ca ziua in amiaza mare se pot comite asemenea fapte”.

Patru barbati, suspectati ca au spart casa unui general MAI, in localitatea Tartaresti, din judetul Dambovita, au fost prinsi, sambata seara, pe raza municipiului Bucuresti, avand asupra lor bunurile furate.

Potrivit anchetatorilor, politistii din Dambovita, in colaborare cu cei de la Politia Sectorului 1 din cadrul DGPMB au identificat patru barbati, banuiti de furtul din locuinta situata pe raza localitatii Tartaresti. Barbatii au fost depistati pe raza municipiului Bucuresti, iar asupra lor au fost gasite bunurile despre care se crede ca au fost sustrase din casa generalului Toma Zaharia.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca suspectii ar fi luat din casa generalului bijuterii din aur, ceasuri de dama si barbatesti si bani. Se pare ca cei patru barbati aveau bilete de avion spre Portugalia.

“In prezent se efectueaza cercetarea la fata locului. Urmeaza sa se stabileasca daca au fost sustrase bunuri. Totodata, sunt desfasurate activitati pentru identificarea persoanelor banuite si pentru tragerea lor la raspundere penala, iar in cazul in care se constata ca exista un prejudiciu, pentru recuperarea lui”, a transmis anterior Politia Dambovita.

„Am fost la parastasul tatalui meu. Cand am ajuns acasa, am constatat ca un geam era spart. Am asteptat sa vina Politia. Cateva camere erau ravasite complet. Altceva nu aveau ce sa sustraga, decat cateva bijuterii si trei ceasuri vechi. E un soc pentru ca, de 15 ani de cand am iesit la pensie, nu mi-am imaginat ca ziua in amiaza mare se pot comite asemenea fapte”, a spus Toma Zaharia, pentru Antena 3.

„A ajuns TZ-ul (Toma Zaharia, numarul 2 din MAI pe vremea lui Nastase) sa se planga de relaxarea legislatiei penale si aplicarea ei. Unul dintre hotii care i-au spart casa e recidivist, acuzat de o noua talharie la Brasov si eliberat de instanta pe control judiciar”, scrie jurnalistul Alex Costache pe Facebook.

Comentarii: