Augustin Lazar prezinta dovada ipocriziei pesediste. Protocoalele cu SRI s-au semnat in regimul Nastase, de catre oamenii PSD-ului

news

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a publicat, vineri, un protocol de colaborare incheiat cu Serviciul Roman de Informatii (SRI) in anul 2005.

Protocolul de colaborare incheiat intre cele doua institutii „pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale” este semnat de procurorul general de la acea vreme, Ilie Botos, si de fostul director SRI Alexandru Radu-Timofte, potrivit documentului declasificat publicat pe site-ul PICCJ.

La finalul protocolului se precizeaza ca acesta inlocuieste o intelegere similara incheiata in anul 2000.

„Prezentul Protocol de cooperare s-a incheiat in doua exemplare, din care unul se pastreaza la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si altul la Serviciul Roman de Informatii si intra in vigoare la trei zile de la data semnarii. La aceeasi data, prevederile Protocolului de cooperare inregistrat la SRI sub nr. 02313/12.05.2000, respectiv nr. 092/15.05.2000, la Parchetul General, isi inceteaza aplicabilitatea”, se mentioneaza in document.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: