news

Augustin Lazar, sigur pe el. Are o veste foarte proasta pentru Slugarel, este convins ca va obtine victoria: „Restul este politica”

Procurorul general Augusitn Lazar a comentat joi, referitor la scandalul declansat de ministrul Justitiei pe tema mapei sale profesionale, ca totul este manipulare si politica, adaugand ca CSM, care este garantul independentei justitiei, a stabilit foarte clar ca indeplineste toate conditiile de ocupare a functiei.

”Este o manipulare si o tinere in suspans facuta in mod intentionat pentru a servi unei proceduri vizibil viciate. Au verificat toate conditiile, vechimea, lipsa sanctiunilor si era necesara si conditia de calificativ bun la ultima evaluare. CSM care este garantul independentie justitiei a constat ca erau indeplinite. In rest, restul este politica si imi rezerv dreptul de a actiona conform procedurilor legale in vigoare”, a spus Lazar.

Tudorel Toader l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar ca a fost numit in functie dupa ce a dat o ordonanta de clasificare a unui dosar al presedintelui Klaus Iohannis, informatie care s-a dovedit ulterior a fi rezultatul unei confuzii de nume, procurorul care a semnat decizia de clasare fiind Cristian Aurel Lazar. Toader a invocat miercuri acest episod ca argument pentru cererea de revocare a procurorului general si a sustinut ca va prezenta documentul.

In replica, procurorul general Augustin Lazar a aratat ulterior ca Tudorel Toader a exploatat o eroare de grefa din martie 2016, cand o grefiera a fotocopiat o ordonanta emisa de procurorul Cristian Lazar, in urma similitudinii numelor de familie.

Tudorel Toader a scris miercuri pe Facebook ca nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar si subliniaza ca in sfarsit afla ”justificarea” prezentei ordonantei la dosar.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

21 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

35 de minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

2 ore ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

3 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

O oră ago