politica

AUR anunta ca are deja un candidat la Presedintie. Sosoaca vrea sa-l suspende pe Iohannis: „Nici nu va inchipuiti cati de la guverne si din partide doresc sa-l anihilam pe Iohannis”

Presedintele AUR, George Simion, a anuntat luni seara ca il va propune drept candidat la Presedintie pe Ioan Aurel Pop, presedintele Academiei Romane.

„Vreau in 2024, daca nu sunt alegeri mai devreme, sa ne gandim la un nume de viitor presedinte. Eu ma gandesc la Ioan Aurel Pop, la presedintele Academiei Romane, ca o persoana potrivita sa uneasca romanii. Nu trebuie sa fie membru AUR. Eu o identific ca o persoana care ar fi in sfarsit un presedinte independent.

Sunt nemultumit de actualul presedinte pentru ca a facut campanie electorala vadita unei competitor electoral, PNL. A incalcat Constitutia. Nu e normal, ce,  sunt pesedist pentru asta? Si Marcel Ciolacu e mana in mana cu Klaus Iohannis””, a spus Simion intr-un interviu pentru Newsweek Romania.

„Am fost 500.000 la aceste alegeri, la urmatoarele alegeri o sa fim milioane. Ne propunem sa ajungem prima forta politica din Romania”, a adaugat apoi Simion intr-o conferinta de presa.

Diana Sosoaca, viitor senator AUR, a declarat duminica seara, intr-un interviu pentru Libertatea, ca Iohannis trebuie sa fie suspendat cat mai repede.

„Mai avem suspendarea domnului presedinte Klaus Iohannis si alegeri pentru presedinte. Acesta nu e presedintele meu, al nostru! Nici nu va inchipuiti cati de la guverne si din partide doresc sa-l anihilam pe Iohannis. Nu va inchipuiti cati nu-l mai vor la guvernare! In primul rand, poporul roman nu-l mai doreste la guvernare. Sa stiti ca foarte multi din aceste partide, carora le e frica, mi-au zis «de-abia astept sa intri in Parlament, sa vin si eu sa pot sa spun ce am de spus»”, a spus Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

16 minute ago

Premiera mondiala: lucratoarele sexuale din Belgia vor avea dreptul la asigurari de sanatate, pensii, concedii si chiar ajutor de somaj

Belgia a devenit prima tara din lume care a aprobat o lege a muncii privind…

32 de minute ago

Budapesta se opune planului NATO de ajutor pe termen lung pentru Ucraina: „Misiune nebuna”

Budapesta nu va participa la planul pe termen lung al NATO de a sprijini Ucraina,…

O oră ago