AUR anunta ca-i da in judecata pe Malin Bot si Valeriu Nicolae: „Anti-romani incrincenati si comisari ai neomarxismului”

politica

Co-presedintele AUR, Claudiu Tarziu, a anuntat sambata ca ii va da in judecata pentru calomnie pe Valeriu Nicolae si Malin Bot. „Sa vedem daca stapinii lor le vor acoperi despagubirile pe care le voi cere. M-am saturat de atita mizerie cit ne este turnata in cap din 6 decembrie incoace, doar pentru ca aparam familia, natiunea, credinta si libertatea”, sustine Tarziu.

„Cei mai virulenti contestatari ai AUR sint niste mincinosi patologici. Intre acestia, pentru ca au si o expunere mare, exceleaza doi baieti necajiti, in care frustrarea vine in intimpinarea ordinului pe unitate, Malin Bot si Valeriu Nicolae.

Doua exemple de anti-romani incrincenati si de comisari ai neomarxismului. De aceea, voi da un exemplu cu ei, chemindu-i in instanta pentru insulte si calomnii.

Sa vedem daca stapinii lor le vor acoperi despagubirile pe care le voi cere. M-am saturat de atita mizerie cit ne este turnata in cap din 6 decembrie incoace, doar pentru ca aparam familia, natiunea, credinta si libertatea”, a scris Tarziu pe Facebook.

Malin Bot a fost dat deja in judecata de Marius Lulea, finantatorul AUR, care ii cere 50.000 de euro.

„In 26 de ani de presa si 20 de procese cu tot felul de derbedei am vazut si auzit multe, dar asta depaseste orice imaginatie: Dorin Marius Lulea s-a adresat Tribunalului Timis cu o actiune de judecata mai mult decat bizara.

Cere instantei sa-i acorde daune 50.000 de euro pentru motive inventate, unul absolut halucinant.

Lulea pretinde ca o banca i-a desfiintat conturile din cauza mea si ca viata ‘intim’ ii este afectata”, a anuntat Malin Bot.

„Tarziu, Lulea, Simon, Roman demonstreaza prin aceasta atitudine ca AUR este la fel de toxic pentru democratie ca PSD.

Devenind politicieni trebuie sa accepte orice critica si CEDO spune ca in cazul politicienilor limita este cea mai extinsa. Dar AUR si liderii sau nu au mentalitati normale, europene, democratice. Ei sunt marcati de excese extremiste, gandire bolsevic-stalinista si dornici sa suprime libertatea de exprimare. Nu ma deranjeaza sa imi fie controlata activitatea jurnalistica in Justitie. De 20 de ani duc astfel de procese si mereu Justitia a decis ca mi-am facut onest meseria. Daca liderii AUR vor sa verifice Justitia acest aspect si in cazul lor, e ok. Eu pot demonstra in orice instanta si la orice ora ca imi fac onest profesia.

Mi-am angajat, de data aceasta, un avocat si vor suporta cheltuieli de judecata. Ultimul hartuitor pus la plata astfel este infractorul Dan Andronic”, a reactionat Malin Bot in urma anuntului lui Tarziu.

Joi, Valeriu Nicolae a scris pe pagina sa de Facebook ca Tarziu are „niste obsesii la limita patologicului cu homosexualitatea, uniforme, familie traditionala si legionarism”.

„Claudiu Tarziu are profilul clasic al impostorului patriotard. Pare ca are niste obsesii la limita patologicului cu homosexualitatea, uniforme, familie traditionala si legionarism, lucru care l-a facut perfect pentru a fi numarul doi in AUR.

A fost, desigur, angajatul servil al unora dintre cei mai toxici, corupti si securisti moguli de presa din Romania.

Pe langa toate aceste calitati, este si mare, mare antreprenor, plin ochi de cinste pana in gat. Firma unde a lucrat in ultimii 8 ani domnia sa intr-o pozitie de management este falimentara, cu o gaura neta de -1.492.776 si bilant contabil nedepus pe 2020. Firesc, este in cea mai importanta comisie a Senatului – Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala”, a scris Nicolae.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: