AUR ataca din nou AK24: „Site al ‘acoperitilor’ din presa”. Un interviu cu Remus Pricopie provoaca furia partidului lui Simion

politica

George Simion

AUR a transmis un comunicat de presa in care reactioneaza violent fata de un interviu realizat de aktual24.ro cu rectorul SNSPA, Remus Pricopie. AUR sustine va jurnalistii de la aktual24.ro sunt „acoperiti” ai serviciilor secrete.

„Sistemul care a ingenuncheat si a saracit Romania este speriat de sprijinul popular pentru AUR, care creste tot mai mult, pe zi ce trece. Ei se tem ca atunci cand AUR va prelua puterea, vor trebui sa dea socoteala pentru tot raul facut romanilor.

Sistemul disperat l-a aruncat in lupta impotriva AUR si a presedintelui sau, George Simion, pe Remus Pricopie, rectorul SNSPA, un apropiat al generalului Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

Intr-un interviu acordat unui site al ‘acoperitilor’ din presa, Pricopie a debitat aceleasi clisee expirate si acuzatii mincinoase la adresa AUR.

Remarcam totodata saracia de idei si vocabular manifestate de Pricopie in interviul respectiv, precum si ideile aberante, contrare stiintelor politice. Nici nu este de mirare, din moment ce rectorul scolii de studii politice este la baza inginer chimist, adica expresia imposturii care a degradat invatamantul universitar romanesc.

Atragem atentia studentilor, cadrelor didactice, Senatului SNSPA, precum si consiliului national al rectorilor si Ministerului Educatiei ca atacul imund la adresa AUR si implicarea deschisa in lupta politica si electorala a lui Remus Pricopie incalca in mod grosolan principiile autonomiei universitare si aduc grave prejudicii invatamantului superior din Romania.

De altfel mandatele de rector ale lui Remus Pricopie, mai multe decat prevede legea, sunt caracterizate de scandaluri si incalcari ale autonomiei universitare, de exemplu prin crearea la SNSPA a unui post de conferentiar universitar pentru generalul Coldea, precum si a unui post de lector universitar pentru Dorina Coldea, sotia generalului, transformand SNSPA intr-o afacere de familie.

Atacurile la adresa AUR nu fac decat sa ne intareasca si sa ne confirme ca suntem pe drumul cel bun. Ii asiguram pe toti romanii ca AUR isi va face in continuare datoria fata de tara. Nu mai este mult si sistemul jefuitor si antinational se va prabusi! Romania va renaste!”, a sustinut AUR.

Citeste si: INTERVIU Remus Pricopie, rectorul SNSPA: „AUR nu este partid, ci o ranga politica a Kremlinului in Romania. Daca autoritatile romane nu iau masuri, in tot acest an o sa vedem actiuni repetate de destabilizare a tarii”

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: