politica

AUR se impotriveste eliminarii pensiilor speciale ale parlamentarilor. Simion evita sa vorbeasca despre pensiile speciale

Comisia comuna pentru statutul deputatilor si senatorilor a votat joi pentru raport de adoptare a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

In comisie au fost 8 voturi „pentru” adoptarea proiectului si o abtinere, apartinand reprezentantului AUR, informeaza Agerpres.

Proiectul privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari urmeaza sa intre luni in dezbaterea plenului comun al Camerei Deputatilor si Senatului.

Citeste si: AUR a votat impotriva eliminarii pensiilor speciale pentru baronii locali, alaturi de PSD si UDMR. AUR sustine ca „senatorul nostru nu a inteles bine intrebarea”

Liderii AUR au pastrat o tacere de moarte pe tema pensiilor speciale, fiind des ironizati pe retelele de socializare.

„In stilul caracteristic, George Simion s-a dus peste Marcel Ciolacu, a fortat accesul in sediul PSD, a intrat in biroul lui si a spus ‘eu nu plec de aici pana nu promiti ca tai pensiile speciale’.

Glumesc. Liniste totala. Tace agresiv. Mai ceva ca Antena3, RTV si Digi24. Comanda pe unitate”, a scris Laurentiu Dinca.

„Se aude o liniste dinspre AUR pe tema pensiilor speciale de parca partidul ar fi fost infiintat de baietii cu pensii speciale. Ceea ce sigur nu este asa!”, a scris ironic Liviu Mocanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Un tanar din Bacau, salvat in extremis dupa ce a fost muscat de o vipera

Duminica, 19 mai 2024 la Centrul Primiri Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Roman a fost…

16 minute ago

O „furtuna seismica” a lovit supervulcanul Campi Flegrei – este cel mai puternic cutremur inregistrat in sudul Italiei in ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter a lovit luni seara supervulcanul Campi Flegrei…

31 de minute ago

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

47 de minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

O oră ago