AUR vrea sa organizeze un nou referendum „pentru familie”: „Nu se poate ca noi, romanii, sa acceptam pumnul in gura din partea UE”

politica

Claudiu Tarziu, copresedinte AUR, anunta ca intentioneaza sa organizeze un nou referendum „pentru familie”, desi primul a referendum in acest sens a esuat rusinos. Pana la noul referendun, AUR va promova in Parlament un pachet de legi impotriva „propagandei homosexuale” care a fost copiat din Ungaria.

„Este o idee si aceasta: de a declansa un nou referendum, cum a fost in 2018, dar trebuie cantarite foarte bine toate elementele care ar face relevant un nou referendum pentru societate si care, desigur, sa fie si validat”, a declarat Tarziu pentru Libertatea.

El a sustinut ca, la precedentul referendum, PSD si PNL au tradat Coalitia pentru Familie.

„Noi nu uitam ca PSD si PNL n-au sustinut referendumul pentru familie. Au fost parsivi. Coalitia pentru Familie a avut un protocol de sustinere a referendumului cu PNL si PSD, dar aceste partide l-au boicotat. Am foarte multe informatii certe despre asta, pentru ca am fost in consiliul de coordonare a Coalitiei pentru Familie. Public, au spus ca sustin referendumul, dar de facto au lucrat impotriva pentru a raspunde unei intelegeri pe sub masa cu structuri din afara tarii”, a pretins Tarziu, in conditiile in care Liviu Dragnea a promovat atunci puternic referendumul.

La fel ca Regimul Viktor Orban, Tarziu sustine ca are loc o campanie de „propaganda homosexuala” menita sa strice „inocenta” copiilor.

„Ne ingrijoreaza faptul ca se transmite ca o deviatie sexuala, ca a fi gay sau transsexual, este ceva normal, nu ceva care poate fi tratat medical. Din punctul nostru de vedere, copiii trebuie sa fie primii protejati de propaganda LGBT – care le strica inocenta. Mai mult, le formeaza o mentalitate gresita conform careia normalitatea devine discutabila si anormalitatea devine similara normalitatii.

Din pacate, OMS a elaborat si un soi de manual de educatie sexuala care este, din punctul nostru de vedere, absolut inadmisibil, o atrocitate, un atac asupra inocentei copilului la modul absolut. Eu nu-mi permit sa reproduc ce scrie in acel ghid.

(…) Asta este pur si simplu o prostie si o ticalosie. Nu este un drept fundamental sa fii homosexual sau sa primesti propaganda homosexuala. Asta e o aberatie. Dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa asistam impasibili si sa nu avem niciun fel de reactie. Avem si noi dreptul la cuvant. Faptul ca un lider european sau altul nu este de acord cu un alt lider european ca Viktor Orban, care apara valorile conservatoare, nu inseamna decat ca este o dezbatere de idei. Nu se poate ca noi, romanii, sa acceptam pumnul in gura sau dictatul indiferent de la ce nivel al Uniunii Europene vin astfel de reactii”, a mai spus Tarziu.

Tarziu a acuzat USR ca promoveaza „propaganda LGBT”.

„USR exceleaza in privinta neormaxismului si cauta tot felul de modalitati prin care sa aduca pe agenda publica toate punctele din manualul micului neomarxist: educatia sexuala, propaganda LGBT si asa mai departe”, asustinut Tarziu.

 

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: