Autoritatile se asteapta ca noua tulpina sa apara si in Romania. Arafat anunta ca nu sunt discutii pentru noi restrictii

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a afirmat vineri ca nu exista discutii pentru impunerea unor noi masuri sanitare suplimentare, dar a indemnat populatia sa respecte restrictiile existente pentru ca acestea previn raspandirea chiar si a noii tulpini.

„Nu avem discutii despre conditii suplimentare, dar sper ca lumea sa respecte, de Anul Nou, de Revelion, restrictiile care exista. Noua tulpina a inceput sa apara si in alte tari, dar nu cred ca este evitabil sa apara si la noi, dar important este sa respectam masurile actuale, pentru ca acestea previn raspandirea inclusiv a noii tulpini”, a declarat Raed Arafat.

Seful DSU a fost prezent vineri, alaturi de seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, la sosirea primelor 10.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 in Romania, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II.

Mai mult despre: ,

Comentarii: