Categories: news

Autorul pozei: „Credeam ca va strange putin, pentru imagine. Dar nu se mai intorcea, muncea”

Ciprian Muntele, autorul fotografiei cu premierul Ciolos muncind in Parcul Natural Vacaresti, a explicat cum a ajuns sa suprinda aceasta imagine, care a fost distribuita de peste 5.000 de romani.

Intr-un interviu pentru Pagina de Media, Muntele a povestit ca era convins ca premierul a sosit la acea actiune de ecologizare doar pentru imagine. „Ma gandeam ca va strange putin, pentru imagine, si ca va pleca. Au trecut 5 minute, 10, 15, 20 si nu se intorcea”, a relatat Muntele, care este realizator la Radio Tananana.

„Trecuse o ora si ceva si la intrarea in parc am vazut multa lume sus, pe dig. Erau o gramada de ziaristi, de oameni. Zeci de oameni.

Cand premierul a intrat in rezervatie, eu eram la intrarea in traseu, adusesem doi saci. L-am vazut pe premier, dar nu eram convins ca a venit pentru munca. La inceput parea un pic stresat si dezorientat. Nu gasea ceva de strans, pentru ca o luase pe traseul pe care se curatase deja.

Apoi a intrat mai departe in parc. Au trecut 5 minute, 10, 15, 20 si nu se intorcea. Ma intriga ca a ramas mult in parc. Am luat-o spre el. Ma gandeam ca ii arata cineva parcul, ca va strange putin, pentru imagine si ca va pleca. Nu! Premierul Ciolos, dupa 20 de minute, muncea in continuare”, a spus Ciprian Muntele.

„Premierul era intr-o zona de stufaris. Nu mi se parea nimic superficial in cee ce facea. Si l-am urmarit foarte atent. Isi luase rolul foarte in serios, a muncit mult. Chiar cred in puterea exemplului. Dincolo de imagine, cred ca e important sa vezi ca un premier strange gunoaie.

Eu eram foarte aproape de el. Fotografii se mai rasfirasera pentru ca, asa cum spuneam, intrasem intr-o zona de stufaris. Eu am scos telefonul, i-am facut o poza si ea s-a viralizat. Si mie mi se pare ciudat, pentru ca era plin de fotografi acolo, ca poza mea a circulat atat de mult. Am urcat-o pe Facebook si a pocnit!

O poza facuta la plesneala, nu aveam de gand sa prind un cadru anume. Am facut-o si i-am dat drumul”, a mai adaugat Muntele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

8 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

8 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

8 ore ago

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis spune ca Macedonia de Nord ar trebui sa foloseasca numele constitutional tot timpul

Prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a reiterat sambata obligatia oficialilor din Macedonia de Nord de a…

8 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

8 ore ago