Avioanele Ucrainei au efectuat peste 1.100 de lovituri impotriva fortelor Rusiei. Doar in ultima zi au fost distruse 10 blindate, numerosi soldati rusi fiind eliminati

externe

De cand Moscova a lansat invazia in curs de desfasurare a Ucrainei, pe 24 februarie, fortele aeriene ucrainene au efectuat peste 1.100 de lovituri impotriva tintelor rusesti, informeaza Business Standard.

De cand Moscova si-a lansat invazia in curs de desfasurare a Kievului, la 24 februarie, Fortele Aeriene ucrainene au efectuat peste 1.100 de lovituri impotriva tintelor rusesti.

Comandamentul Fortelor Aeriene a anuntat, miercuri: „Incepand de astazi, mai mult de 1.100 de lovituri aeriene asupra coloanelor de echipamente, pozitiilor, fortei de munca si centrelor logistice apartinand ocupantilor rusi au fost efectuate de atacatori si bombardiere ale Fortelor Aeriene ale Fortelor Armate ale Ucrainei de la inceputul invaziei la scara larga a Ucrainei”.

La inceputul zilei de miercuri, avioanele de atac ale Fortelor Aeriene ucrainene au efectuat lovituri cu rachete si bombe impotriva fortelor rusesti, potrivit comunicatului citat de Ukrayinska Pravda.

Cel putin 10 vehicule blindate au fost distruse si aproximativ doua duzini de militari rusi au fost ucisi in lovituri, a adaugat acesta.

Tot in cursul zilei, unitatile de rachete antiaeriene ale Fortelor Aeriene ucrainene au lovit doua vehicule aeriene fara pilot Orlan-10, iar alte sapte drone de acest tip au fost distruse de apararea aeriana a Fortelor Terestre.

Comunicatul a adaugat ca, marti, avioanele de atac au distrus aproximativ opt echipamente, au lovit depozite de combustibil si lubrifianti si depozite de munitii ale fortelor ruse.

Mai mult despre:

Comentarii: