Avion prabusit in Franta. Informatii despre victime: 16 ELEVI si doi copii erau la bord

news

Incep sa soseasca prime informatii despre victimele accidentului aviatic din Franta. La bord se aflau copii mici si elevi plecati intr-o excursie scolara.

Potrivit Bild, la bord se aflau 16 elevi impreuna cu doi profesori din Haltern, un oras aflat vestul Germaniei.

De asemenea, in avion se aflau si doi copii mici.

„Printre victime sunt spanioli, (…), victime de alte nationalitati, in special germani si turci. Se pare ca nu exista francezi printre victime, dar nu avem o certitudine totala”, a afirmat si presedintele francez Francois Hollande, la scurt timp dupa accident.

47 de spanioli si 67 de germani au murit in accident, anunta BBC.

La bord se mai aflau, de asemenea, doi argentinieni, un american, un columbian, un mexican, un belgian si un cetatean marocan.

De asemenea, in aeronava Airbus A320 se aflau si doi australieni. Nationalitatea a 27 de persoane nu se cunoaste deocamdata.

Citeste si: Avionul prabusit in Franta: 45 de pasageri erau din Spania. Romani sunt printre victime?

Conditiile meteo erau optime in momentul prabusirii avionului Airbus A320 in Alpii francezi

Conditiile meteo din zona unde s-a prabusit marti avionul Airbus A320 al companiei low-cost Germanwings, in partea de sud a Alpilor francezi, erau excelente, relateaza mass-media specializata franceza, citata de agentia EFE. Potrivit postului Meteo, spre deosebire de restul teritoriului francez, in zona accidentului conditiile erau optime, pe parcursul intregii dimineti aerul fiind uscat, cerul — complet degajat, iar vantul — slab sau aproape inexistent. Tot potrivit Meteo, inainte de a ajunge deasupra Frantei, avionul a traversat mai multe zone cu turbulente, unde au fost consemnate precipitatii si furtuni, mai ales deasupra regiunii mediteraneene si a Golfului Leon.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: