Avocata tinerei violate: „Mi se pare bataie de joc”

news

Mioara Donosa, avocata tinerei din Vaslui abuzata de 17 tineri, a declarat ca sentinta pronuntata astazi de instanta este injusta.

„Sunt curioasa in ce modalitate s-au stabilit daunele. Cum s-a scazut de la 100 de milioane la 70 de milioane. Adica la 7.000 de lei de fiecare. Pe latura penala, cu siguranta vom face apel, pentru ca pedepsele ni se par foarte mici. Vorbim despre doua infractiuni. La cea de viol s-a stabilit o pedeapsa extrem de mica si nu se justifica. In plus, acei baieti nu au nimic ca sa ii executam silit sa recuperam acei bani. Este o suma extrem de mica, de 7.000 de lei daune morale. Atat sufera o femeie cand este violata? Rezulta clar ca ei nu costientizeaza ce au facut. Si au batut joc de clienta mea”, a declarat Mioara Donosa pentru Realitatea TV.

Intrebata daca spera intr-o schimbare a sentintei, aparatoarea tinerei se arata extrem de dezamagita. „Cand vine vorba de o hotarare a instantei de judecata nu mai am niciun fel de speranta. Nu ma asteptam la solutii atat de mici. Familia mi-a cerut sa fac apel. Luptam pentru pedespre mai mari. Si pentru a primi suma de bani cu care clienta s-a constituit parte civila. Mi se pare bataie de joc”, a mai spus avocata.

Foto: adevarul.ro

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: