externe

Ayatollahul Khamenei: „Toti presedintii SUA care au luptat contra Iranului ori au murit, ori au ajuns la cosul de gunoi”

Intr-un discurs difuzat pe Canalul 1 iranian la 19 noiembrie, liderul suprem, ayatollahul Ali Khamenei, a afirmat ca Occidentul si SUA „arogante” considera ca este „intolerabil si insuportabil” faptul ca Iranul progreseaza si prospera, informeaza jns.org.

El a sustinut ca toate presiunile asupra Iranului se datoreaza progresului sau si refuzului de a se supune „intimidarii” Occidentului si i-a pedepsit pe toti presedintii americani de la Jimmy Carter incoace pentru ca s-au opus Iranului, potrivit unui videoclip tradus de MEMRI.

Khamenei l-a numit, de asemenea, pe presedintele Joe Biden un „tip dement” si a ordonat audientei sa „intoarca” toate scandarile impotriva Americii. „Moarte Americii!”, a strigat publicul.

„Toti presedintii americani, in deceniile care au trecut de la revolutie, au luptat impotriva Republicii Islamice pe acest front. Nu conteaza unde se afla acum”, a spus Khamenei.

El a continuat: „Unii dintre ei au cazut morti, iar altii au fost aruncati in cosul de gunoi al istoriei, chiar daca sunt inca in viata: incepand cu democratii Carter, Clinton si Obama si terminand cu republicanii Reagan si Bush. Printre acestia se numara dobitocul anterior [Donald Trump] si acest biet dement in functie care vrea sa salveze Iranul si iranienii”.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Momentul crimei din Crangasi a fost filmat de un sofer. Ucigasii sustin ca s-au aparat, imaginile arata altceva – Video

Un sofer aflat in trafic in zona Parcului Crangasi a inregistrat momentul in care cei…

2 ore ago

Ciolacu, o noua balba. A spus la Constanta „onorata instanta” in loc de „onorata asistenta”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a comis o noua gafa, miercuri, in timp ce participa la…

27 de minute ago

Fostul sef al Politiei Costinesti a refuzat sa fie testat dupa ce a fost prins conducand „imprudent” prin Mangalia. S-a ales cu dosar penal

Fostul sef al Politiei Costinesti a fost prins in trafic, marti, in timp ce conducea…

54 de minute ago

SUA vor o forta multinationala cu participarea statelor arabe in Gaza. Trei state arabe au anuntat ca sunt dispuse sa trimita trupe

Administratia Biden incurajeaza statele arabe sa se alature unei forte de mentinere a pacii care…

59 de minute ago

O tanara supradotata din Statele Unite, care a intrat la facultate la 10 ani, si-a luat doctoratul in medicina la 17 ani

Participarea lui Dorothy Jean Tillman II la festivitatea de absolvire a Universitatii de Stat din…

2 ore ago

Carabinierii italieni au descoperit o retea de traficanti italo-albaneza, care se pregatea sa transporta droguri cu submarinul prin Marea Adriatica – VIDEO

Carabinierii Departamentului de Investigatii al Comandamentului Provincial Torino au arestat mai multi membri ai unei…

2 ore ago