Bacalbasa, alb ca varul. O multime de galateni furiosi a vrut sa-l scoata cu forta din masina, jandarmii au intervenit – Video

politica

Masina deputatului PSD Nicolae Bacalbasa a fost blocata de o multime de protestatari galateni furiosi dupa mitingul PSD din centrul orasului. Balcalbasa era alb ca varul, spun martorii.

„Rusine”, „Tradatorilor”, a scandat multimea care inconjurase masina lui Bacalbasa. Printre protestatari se afla chiar si o batranica foarte furioasa. Jandarmii au tinut cu greu piept multimii, fiind nevoiti sa intervina in forta.

„Bacalbasa a vrut sa treaca cu jeepul verde prin multimea de protestari in fata Tribunalului din Galati. S-a strans lumea pe masina sa ca un stup furios de albine pe un sobolan. Cate palme, pumni si picioare a incasat jeepul lui Bacalbasa care intra in multime au creat o scena de speriat si de la distanta, daramite dinauntru masinii sobolanului.

A albit Bacalbasa mai tare. Sa se invete minte”, scrie Galatiul Proeuropean pe Facebook.

Iata momentul in care multimea a incojurat masina lui Bacalbasa. De la minutul 30.00:

Bacalbasa aparuse anterior pe scena mitingului PSD imbracat intr-un halat alb.

Liderii PSD, Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au parasit mitingul de la Iasi prin spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, zona in care a avut loc manifestarea. Mii de galateni scandau „Hotii, hotii!” si „PSD, ciuma rosie”.

Mitingul PSD s-a incheiat intr-un timp record, dupa numai o ora. Mii de galateni furiosi se aflau in zona, huiduindu-i pe liderii PSD.

Comentarii: