Bacalbasa anunta cum va fi campania PSD. Atacuri delirante impotriva Germaniei si Frantei: „Vor sa ne tina ca pe niste catei cu nasul in rahat”

politica

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a afirmat intr-un interviu pentru o televiziune din Galati ca Romania este o „colonie” controlata de „stapanii” din Germania si Franta sustinand ca scopul acestor doua tari este de „a ne tine ca pe niste catei care trebuie subordonati, cu nasul in rahat”.

Iata cateva dintre declaratiile facute de Bacalbasa la emisiunea „Orasul meu”, difuzata de TV Galati, redate de g4media.ro:

  • Practic, suntem intoxicati de catre stapanii nostri care ne calaresc. N-as vrea sa spun stapanii nostri coloniali din cadrul Germano – Frantei si coloniile ei, actuale sau pe care si doreste sa li se subordoneze in intregime
  • Stapanii nostri au reusit sa creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de romanasi de-ai nostri pe care, iarasi, eu nu-i consider, ca si pe domnul presedinte, a fi romani si a ne tine ca pe niste catei care trebuie subordonati, cu nasul in rahat
  • Una este prestatia unui provocator profesional, cum este din nefericire presedintele acestei tari, ales, in ce conditii ales ar fi multe discutii, dar ales si care incalca Constitutia Romaniei, care batjocoreste vointa populara si pentru care faptul ca Guvernul si Parlamentul sunt rezultatele unei optiuni populare nu are nicio importanta. Pentru ca daca dispretuiesti romanii, nu poti sa aplici o regula numita democratie unei structuri pe care o dispretuiesti. Nici nu pot sa il invinovatesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru ca desi Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, pana in 1970, in proportie de 70%, era pro-Hitlerist
  • M-a bucurat cand discutia dintre doamna Dancila cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controleaza toata politica Europei prin fake-uri, partide false, stii, care toate sunt din PPE, adica etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei tari si n-a cedat doamna Dancila. Daca vrei, este un raspuns si pentru numitul Klaus Werner

Recent, un consilier judetean PSD din Vrancea, Constantin Guguianu, a fost nevoit sa demisioneze dupa cea facut declaratii similare intr-o postare pe Facebook. El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine trucata care il infatiseaza pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, imbracat in uniforma nazista.

Numeroase comentarii au insotit postarea, persoanele de pe reteaua de socializare atragandu-i atentia consilierului judetean ca face o infractiune prin raspandirea de insemne naziste.

La scurt timp, reprezentantii organizatiei PSD Vrancea au anuntat ca Guguianu a demisionat din Consiliul Judetean si din functiile detinute in partid.

Mai mult despre:


Comentarii: