Badalau confirma ca nu mai este cale de impacare in PSD: „E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca intre Mihai Tudose si Carmen Dan nu mai exista cale de impacare. El a mentionat cu unul dintre cei doi trebuie sa plece din guvern.

„Daca va referiti la discutiile dintre cei doi, Mihai Tudose si Carmen Dan, lucrurile trebuiau discutate in cadrul Guvernului, nu in spatiul public. La ceea am asistat noi… este un lucru foarte grav ce s-a intamplat, submineaza increderea intr-o institutie importanta, mai ales ca noi lucram si la Statutul politistului. Arata ca in aceasta institutie este totusi o caracatita, nu functioneaza foarte bine si trebuie luate masuri foarte drastice, extrem de drastice.

In ce-l priveste pe premier, cred ca si dansul a gresit anuntand public ca nu poate sa mai lucreze cu dna ministru. Lucrurile trebuiau discutate in cadrul CExN si in cadrul Guvernului, luam o hotarare si mergeam mai departe.

Premierul are decizia in privinta evaluarii unui ministru, dar el are datoria sa comunice in partid evaluarile ministrilor. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece.  Maine vom discuta in cadrul CExN, trebuie sa iesim din situatia asta, e un conflict deschis”, a spus Badalau.

Screen Shot 2018-01-14 at 21.02.12

Presa pesedista anunta deja ca tabara Dragnea va solicita, luni, schimbarea lui Mihai Tudose din fucntia de premier. Informatiile au fost confirmate de sociologul  Marius Pieleanu, ale carui legaturi stranse cu Dragnea sunt de notorietate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: