Badaranie PSD. Tudose o face „meduza fara creier” pe Ioana Mihaila in baza unei stiri false: „Marioneta lui Vlad Voiculescu nenoroceste o tara intreaga”

politica

Un nou atac suburban din partea fostului premier PSD, Mihai Tudose. Acesta spune despre ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, ca este o „meduza fara creier” pentru ca ar fi refuzat ca Leon Danaila sa fie operat de urgenta pentru o proteza la sold. Insa Leon Danaila a anuntat ca „nu am solicitat niciunui corp medical si niciunei institutii o proteza de sold”.

„Meduza de la Sanatate. Crunta lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sanatate fata de suferinta academicianului octogenar Leon Danaila! Rusinoasa lasitatea penelista in fata umilintei la care juna Mihaila il supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Danaila, in campania electorala din 2016, sa deschida lista PNL la Bucuresti, dar acum, cand marele neurochirug are nevoie de operatie, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic…

Academicianul e pe lista de asteptare la Spitalul Foisor, sa fie operat pentru o proteza la sold. Dar spitalul a fost transformat in unitate Covid. Ce-i transmite ‘marioneta’ lui Vlad Voiculescu medicului care a facut peste 30.000 de operatii in timpul carierei lui? ‘Fiecare pacient va fi tratat in functie de nivelul de urgenta.’

Asta-i rasplata ministrului Sanatatii pentru un medic care si-a dedicat viata salvarii semenilor sai.

Asta-i empatia fata de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru ca sunt atatia romani in situatia doctorului Danaila, care asteapta tratament pentru afectiuni grave.

Sau vom avea si aici o justificare de genul nu-cred-ca-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-roman?!?
Dar cand nenorocesti, zambind, o tara intreaga…. un om care a salvat zeci de mii de vieti si care nici macar trotineta nu are… nu exista!!!

Meduzele au rezistat milioane de ani fara creier. Credeti ca veti reusi si voi?”, a scris Tudose pe Facebook.

Leon Danaila a venit insa cu precizari, sustinand ca nu a solicitat niciodata o astfel de operatie si ca nici macar nu are vreo astfel de necesitate.

„Precizare. In ultimele zile, au fost raspandite in spatiul public mai multe informatii false despre starea mea de sanatate si anumite solicitari pe care le-as fi facut. Dat fiind ca tin la corecta informare a publicului si nu imi doresc ca numele meu sa fie folosit intr-o campanie de fake news, tin sa fac urmatoarele precizari:

1. Nu am solicitat niciunui corp medical si niciunei institutii o proteza de sold.
2. Nu sunt inscris pe nicio lista in vederea obtinerii unui astfel de dispozitiv medical.
3. Le multumesc pentru gandurile bune celor care si-au anuntat disponibilitatea de a ma ajuta pentru procurarea unei proteze de sold, insa nu am o astfel de necesitate.

Cu respect si cu multumiri pentru cei care vor prelua acest mesaj si vor contribui la restabilirea adevarului”, a anuntat Leon Danaila, tot pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: