Badulescu, omul lui Firea, de partea mafiotului Plahotniuc: „Maia Sandu este manjita cu banii rusilor”

politica

Viceprimarul Bucurestiul, Aurelian Badulescu, a atacat-o violebt pe Maia Sandu, noul premier al Moldovei, sustinand ca este „manjita cu banii rusilor”. Badulescu a preluat astfel acuzatiile oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Intr-o declaratie acordata postului Publika TV, televizune detinuta de Vladimir Plahotniuc, Aurelian Badulescu lanseaza acuzatii dure la adresa Maiei Sandu, nou premier sustinut de UE si Statele Unite.

„As putea sa va spun ca eu, in calitate de viceprimar general al Bucurestiului, sunt putin nelamurit de ce se intampla acolo. Si de ce va spun acest lucru, pentru ca o vad pe Maia Sandu in intelegere cu Dodon, care fara doar si poate este omul Rusiei, dar, alaturi de socialisti, care fara doar si poate este un partid ghidonat de Moscova, ca primeste niste sume de bani drept mita si este partizana la o astfel de situatie.

Or, mai este sau nu mai este Maia Sandu ceea ce ne-a lasat sa credem ca este, sau nu a fost niciodata un vector al realitatii sau este Maia Sandu omul Moscovei? Aceste chestiuni trebuiesc lamurite de indata.

O alta chestiune pe care as vrea sa o comentez este ca nu inteleg de ce CNA nu se sesizeaza de indata, din oficiu, dupa ultimele imagini care au aparut, unde Dodon, inca presedinte nu-l mai putem numi, pentru ca CC a lamurit calitatea lui si vad ca nimeni nu vrea sa discute despre hotararile CC, care sunt definitive si obligatorii in RM, ca in orice tara democratica, nu se sesizeaza pentru mita care a declarat ca a primit-o de la Moscova pentru intretinerea acestor partide prin intermediul carora incearca sa manipuleze piata politica din RM.

Blocul ACUM, adica acest binom Maia Sandu – Andrei Andreevici, moldovenii tre sa stie ca ei au fost niste marionete, pentru ca iata, este de evidenta ca nu au facut nimic decat jocul rusilor. Or, daca pentru asta, timp de 20 de ani, Romania a sperat ca Moldova va avea o atitudine pro-europeana, iata ca de aceasta data aceste lucruri sunt contrazise de Maia Sandu, de Nastase, de Dodon, care, in complicitate cu banii rusilor, au facut nimic altceva decat sa incerce sa puna mana in mod evident ilegal, in ciuda hotararilor CC, care sunt in numar de 5, sa ia puterea intr-un mod neconstitutional.

Si mai este o chestiune pe care v-o spun in exclusivitate: Poate Andrei Andreevici, pentru ca asa ii spune, el si-a spus Nastase ca e numele lui de scena, in urma vizitei pe care a facut-o la Moscova, poate sa infirme faptul ca a primit 3 milioane de dolari pentru activitatea de rasturnare a actualului guvern?

Este o rusine si cred ca parlamentarii care fac parte din ACUM, le este rusine de modul in care Maia Sandu i-a tradat. Acesti parlamentari trebuie sa inteleaga ca sunt in fata unei evidente clare: Maia Sandu si Andrei Andreevici sunt murdari, manjiti cu banii rusilor. Sa le fie rusine. Daca dumnealor cred ca lumea nu vede acest lucru, este un mare pacat pentru ceea ce a patimit RM pana acum.

Este o rusine ceea ce face Maia Sandu si, dragi senatori de la ACUM, sunteti tradati de nimeni altii decat de oamenii rusilor. Oamenii rusilor, Andrei Nastase si Maia Sandu. Europa nu a vorbit si e impropriu sa spui Europa prin gura doamnei Mogherini, dar va rog sa faceti un segment, care in A il puneti la Moscova, in B sa treceti la Salvini si in C sa ajungeti la Mogherini. Pe tot acest circuit veti vedea ceea ce ati gasit si in relatia lui Dodon cu Moscova, banii rusilor. In aceasta cheie trebuie sa intelegeti ceea ce a inteles doamna Mogherini sa faca public”, a declarat Badulescu pentru Publika TV.

Mai multi analisti independenti sustin ca Vladimir Plahorniuc controleaza numerosi lideri politic de la Bucuresti, pe care i-a cumparat sau ii santajeaza cu inregistari compromitatoare.

Citeste si: Pe cine santajeaza Plahotniuc la Bucuresti? „Vintu e mic copil”, oligarhul detine numeroase inregistrari cu scandaluri sexuale

Mai mult despre: , ,


Comentarii: