Balamuc in PSD, Firea s-a apucat sa se certe si cu Ponta. Primarul Capitalei ii bate obrazul fostului premier PSD

politica

Comparata de Victor Ponta cu Traian Basescu, Firea tine sa ii raspunda dur fostului ei sef de partid. Ea ii bate obrazul si ii aduce aminte ca i-a fost „unul dintre colaboratorii sai cei mai fideli, cei mai apropiati”.

”Nu a fost in intentia mea de a declansa un tsunami. Nu-i voi raspunde domnului Ponta cu aceeasi moneda, ironizandu-l sau comparandu-l cu alti oameni politici. Ii aduc aminte ca am fost unul dintre colaboratorii sai cei mai fideli, cei mai apropiati. E pacat ca a ajuns sa puna semnul egal intre mine si fostul presedinte.

Eu am spus ca toate solicitarile Primariei Capitalei, care se afla in programul de guvernare, nu sunt luate in seama. Imi pare rau ca nu toti colegii nostri cunosc ce am promis in campanie, in programul de guvernare locala. Daca Ponta s-a suparat pe mine ca am spus care e relatia dintre Primaria Bucuresti si primariile de sector si guvern, imi pare rau. El vrea sa loveasca in Liviu Dragnea prin mine”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, si-a manifestat, luni, nemultumirea fata de criticile pe care Gabriela Firea le-a adus Guvernului Grindeanu. El a comparat-o pe Firea cu Traian Basescu.

„Am si eu doua intrebari ca ‘cetateanul turmentat’ – ca ma uit si chiar nu mai inteleg :

1. schimbarea Guvernului „Grindeanu” este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern – sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!

2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu – imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar ‘sa isi termine proiectele’ dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!

Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?

Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ….”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: