Banii unui miliardar roman i-ar putea impaca pe Mircea Lucescu si Cornel Dinu

sport

Cornel Dinu vrea sa se implice serios in preluarea clubului Dinamo si isi doreste sa-i atraga langa el pe Mircea Lucescu si Ion Tiriac, nume care ar oferi garantii importante proiectului.

Potrivit Gazetei, Dinu l-ar fi contactat deja pe Lucescu si a discutat cu acesta despre posibilitatea de a se alatura proiectului prin care un ONG al fanilor alb-rosii ar urma sa preia de la Ionut Negoita clubul Dinamo, anunta Digisport.ro.

Selectionerul Turciei a parut interesat si a raspuns ca vrea sa afle mai multe detalii atunci cand va reveni in tara. In acelasi timp, „Il Luce” s-a interesat cat ar costa pachetul de actiuni detinut de Negoita.

Implicarea „Procurorului” nu se reduce doar la discutiile cu fostul sau coleg de la Dinamo si de la echipa nationala. Dinu va incerca sa atraga si o serie de oameni cu forta financiara, printre care si Ion Tiriac.

Intre timp, continua discutiile privind preluarea lui Dinamo de un grup de investitori straini, o afacere intermediata de Adrian Thiess. Sursa citata noteaza ca s-ar fi semnat deja un precontract, iar persoanele interesate ar fi primit deja acces la mai multe documente interne ale clubului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: