Banii vorbesc. Puiu Popoviciu a fost eliberat la scurt timp dupa retinere

news

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut, luni, la Londra, a fost eliberat pe cautiune, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Potrivit acestora, Popoviciu a achitat suma de 200.000 de lire si va fi obligat sa se supuna unor norme de control prevazute de legislatia din Marea Britanie, inclusiv sa se prezinte de trei ori pe saptamana la sectia de politie din Londra.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost retinut luni de catre London Motropolitan Police, a anuntat IGPR.

Schimbul de date si informatii a avut loc prin CCPI — Biroul SIRENE.

Potrivit sursei citate, in prezent se deruleaza procedura legala in astfel de situatii.

Politia Romana a informat Curtea de Apel Bucuresti si Ministerul Justitiei, institutii abilitate sa se ocupe de extradarea celui in cauza.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost dat in urmarire internationala dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a emis, la cererea Politiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existand date ca a parasit teritoriul Romaniei la inceputul lunii iunie.

Popoviciu a fost dat in urmarire nationala de Politia Romana dupa ce nu a fost gasit la domiciliu in vederea executarii deciziei definitive de condamnare a sa in dosarul ‘Baneasa’.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani inchisoare in dosarul ‘Baneasa’. Instanta suprema a admis in parte apelul lui Popoviciu si i-a scazut pedeapsa de la 9 ani, cat primise la Curtea de Apel Bucuresti, la 7 ani inchisoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: