Barbatii cu BARBA sunt predispusi sa isi INSELE partenerele. PLUS: Ce cred femeile despre barbosi

life

Se pare ca femeile care se declarau impotriva barbatilor care poarta barba au acum si o motivatie solida pentru atitudinea lor. Un studiu recent a aratat faptul ca barbosii sunt, printre altele, mai predispusi sa isi insele partenerele.

Potrivit unui studiu realizat de reteaua sociala Eva si care a folosit raspunsurile a 2.000 de barbati cu sau fara barba. 47% dintre cei din prima categorie au admis ca si-au inselat iubitele/ sotiile, in vreme ce doar 20% dintre cei care obisnuiesc sa se barbiereasca des au declarat ca au calcat stramb.

45% dintre barbosi au recunoscut ca se cearta adesea cu partenerele lor, comparativ cu doar 29% dintre cei fara barba care au oferit acest raspuns. 40% dintre barbatii cu barba au marturisit faptul ca au furat la viata lor, spre deosebire de doar 17% dintre cei care nu poarta barba.

Ce trebuie sa le dea de gandit barbatilor cu barba este ca 62% dintre femei sunt de parere ca barbatii cu barba nu arata bine, iar 42% considera barba neigienica.

„Cu siguranta, femeile prefera aspectul curat al obrazului prospat ras, iar asta se va regasi si in moda. E timpul pentru o schimbare a tendintelor”, a declarat Jen Wikholm, co-fondatorul Eva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: