Categories: life

Barbatul care a murit de doua ori dezvaluie ce este DINCOLO de moarte

Sasha Eliasson, in varsta de 22 de ani,  a relatat pe platforma Reddit prin ce experiente a trecut dupa ce si-a pierdut semnele vitale de doua ori. Prima oara cand a murit, s-a intamplat din cauza ranilor foarte grave cu care s-a ales in urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, cand a primit, post chirurgical, foarte multe medicamente.

Tanarul a declarat ca nu si-ar fi dat seama de moartea sa pentru cateva minute, daca nu i-ar fi spus medicii. Desi este ateu, experienta aceasta nu l-a facut sa-i fie frica de moarte.

Medicii i-au spus barbatului ca fost gasit fara semne vitale si au crezut ca a decedat. Al doilea episod s-a desfasurat in timpul unei interventii chirurgicale pe care a suferit-o la cateva luni de acelasi accident. Ambele episoade au durat circa doua minute, timp in care medicii au reusit sa-l readuca la viata.

Barbatul a povestit pe reteaua de socializare ca, in acel timp, a fost ca intr-un somn fara vise in care totul era negru si ca nu a vazut lumea de apoi asa cum se spune.

„As vrea sa spun ca da, dar adevarul este ca in ambele dati nu am fost acolo. Totul era intunecat. As spune ca a fost ca atunci cand tragi un pui de somn, fara sa visezi. Te trezesti si ai impresia ca ai dormit foarte mult timp, dar, de fapt, au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant sa revin la viata. M-am simtit de parca mi-as fi folosit toata energia din corp”, a declarat tanarul pe platforma Reddit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Manifestantii impotriva „legii rusesti” din Georgia, reprimati violent – politia a folosit impotriva lor gloante de cauciuc si gaze lacrimogene – VIDEO

Politia georgiana a folosit forta marti impotriva manifestantilor de la Tbilisi, unde mii de persoane…

11 minute ago

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost adus in tara

Al doilea inculpat in cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a fost…

26 de minute ago

Amenintat cu un mandat de arestare pentru crime de razboi, premierul Netanyahu acuza Curtea Penala Internationala ca „neaga dreptul Israelului la autoaparare”

Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat marti Curtea Penala Internationala (CPI) de la Haga ca incearca…

41 de minute ago

Incendiul declansat de explozia unei butelii de gaz a ucis opt oameni intr-un restaurant din Beirut – VIDEO

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt…

57 de minute ago

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

12 ore ago