Barbatul Gabrielei Firea nu mai are NICIUN contracandidat. Toti au fost eliminati

politica

Candidatului PNL la Primaria Voluntari, deputatul Florin Secara, i-a fost respinsa candidatura din cauza unor nereguli in listele cu semnaturi de sustinere. Liberalul acuza PSD de „manevra” si spune ca va strange astazi, din nou, semnaturile necesare, dar la miezul noptii expira termenul legal de depunere a candidaturilor.

Potrivit unor surse citate de Digi 24, ar fi fost respinsa si candidatura PMP la aceeasi primarie. Din partea social-democratilor vizeaza Primaria Voluntari actualul primar in functie Florentin Pandele.

Deputatul PNL Florin Secara a facut publica respingerea candidaturii sale si spune ca social-democratii vor sa faca din Voluntari „o insula in care nu pot exista alte partide si candidati in afara celor nasite de clanul PSD-Firea-Pandele”. „Nu-i nimic, nu pot ei anula atatea semnaturi cate putem noi strange!”, declara, pe contul sau de Facebook, liberalul, care ii invita pe locuitorii orasului la sediul sau de campanie pentru a semna iar in listele de sustinere.

Secara si-a depus candidatura pe 24 aprilie si, anterior, s-a plans si de numarul mic de sectii de votare pe care le-ar avea la dispozitie locuitorii din Voluntari si de distrugerea panourilor sale electorale.

Potrivit unor surse, Biroul Electoral de Circumscriptie Voluntari ar fi respins si candidatura Veronicai Zamfir (PMP), ceea ce ar insemna ca se imputineaza drastic contracandidatii actualului primar, Florentin Pandele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: