L-au saltat degeaba: barbatul retinut in cazul asasinatului de la Sibiu nu a fost implicat in crima. Martorul principal l-a indicat in mod gresit

news

Criminalul de la Sibiu

Barbatul retinut joi seara de politisti in cazul omului de afaceri din Sibiu ucis nu ar fi fost implicat in crima, martorul principal indicandu-l in mod gresit.

In comunicatul emis cu acest prilej de IPJ Sibiu se precizeaza:

„In continuarea activitatilor specifice desfasurate de catre politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, in seara zilei de 16 noiembrie a.c., in baza unui mandat de aducere, un barbat din judetul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest barbat existau date si indicii rezonabile ca ar fi unul dintre cei 3 suspecti de comiterea infractiunilor de omor si talharie calificata savarsite in data de 6 noiembrie a.c., in municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de catre mai multi martori din dosar.

Din verificarile efectuate pana la aceasta data, precum si in urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luata o masura preventiva fata de acesta.

Continuam cercetarile in vederea coroborarii tuturor probelor pentru a lamuri cu exactitate situatia de fapt si natura implicarii acestuia in comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu.

Cercetarile in acest dosar continua.”

Reamintim ca barbatul de 31 de ani – considerat unul dintre cei trei suspecti in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner – a fost prins in timp ce se plimba cu motocicleta prin comuna Valea Stanciului, din Dolj, spun surse apropiate anchetei. Oamenii legii au periat zona, iar un politist a verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Din Valea Stanciului a fost dus la sediul inspectoratului de politie. Individul, fost boxer, nu a colaborat cu politistii si nu a recunoscut niciuna dintre acuzatii. De la Craiova, a plecat in arestul IPJ Sibiu, unde a fost retinut pentru 24 de ore.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: