Basescu cere guvernului sa NU mai accepte niciun REFUGIAT: „Sa facem la fel ca Olanda”

politica

Traian Basescu cere guvernului sa respinga cotele de refugiati impuse de Comisia Europeana. Solicitarea fostului presedinte vine in contextul zecilor de agresiuni sexuale comise de imigranti in Germania.

”Romania nu are decat o singura solutie: sa-si schimbe punctul de vedere si sa sustina ca nu accepta stramutari de populatie. Este si o cerinta a Constitutiei. Ce am vazut la Koln s-a petrecut si in alte orase unde sunt refugiati islamisti din statele musulmane si am convingerea ca diferentele culturale vor face extrem de grea convietuirea unui nunar atat de mare de islamisti cu populatia crestina de pe continentul european.

Putem sa spunem ca refuzam cotele asa cum Olanda spune ”nu veti intra in Schengen!”, desi acesta e un drept al nostru din tratate. Cum spune Olanda ”nu veti intra in Schengen!”asa si Romania spune ”nu mai primim cote!”. Noi avem un drept garantat prin tratat, iar Olanda spune verde-n fata ”nu”.

Vorbim de un stat care poate la un moment dat a crezut ca se ramane la 1.800 de refugiati pe care credea ca ii poate gestiona, dar s-a marit cota la 6.000 si nici nu s-a facut ultima repartizare pentru ca au intrat peste un milion de islamisti anul trecut. Vor intra mai multi refugiati decat in 2015 pentru ca politicienii europeni au vorbit, dar nu au facut nimic pentru consolidarea frontierelor. Ce facem acum cu mijloacele existente este ce am facut si pana acum”, a declarat, marti, fostul presedinte la B1 TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: