Categories: politica

Basescu: „Daca eu as fi fost presedintele, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru”

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara (PMP), ca daca el ar fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Victor Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Basescu a adaugat ca in lipsa unei opozitii autentice in Romania, va juca el rolul acesteia asumandu-si chiar rolul de ”om orchestra”, potrivit Agerpres.

”Dar pana una-alta o pot face si daca ati observat in ultima vreme ca nu exista opozitie o fac si eu pe opozitia, omul- orchestra. Si voi face o opozitie tot mai puternica pentru ca USL-ul este o realitate. El exista, intelegerile functioneaza si daca observati se feresc tare mult sa se deranjeze unii pe altii. Eu va spun in modul cel mai cinstit: daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim ministru. Dar asta-i viata. Pana la urma presedintele ales l-a consolidat atat de bine incat eu cred ca o sa-i para rau cat de curand ca a acceptat sa functioneze USL-ul’, a spus Basescu.

Fostul presedinte a mai spus ca nu poate trece cu vederea faptul ca PSD si PNL, implicit premierul si presedintele, nu si-au asumat lovitura de stat din vara lui 2012, de aceea ii recunoaste doar ca fiind Alianta de la Grivco.

”Un lucru pe care eu nu pot sa-l trec cu vederea in relatia cu PSD-ul, implicit prim ministru, si presedinte, respectiv PNL-ul, este faptul ca niciodata niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei raman Alianta de la Grivco”, a precizat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

51 de minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

21 de minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

47 de minute ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucrainei sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

50 de minute ago