Basescu, in gura lupului: „Ati distrus tara”/”Vai de mama dvs., aveati audienta zero fara mine”

news

Traian Basescu a fost vineri seara prezent in studiourile Realitatea TV, un post extrem de critic fata de activitatea sa. Fostul presedinte a reactionat si el cu duritate la acuzatiile jurnalistilor.

Basescu a intrat intr-un schimb de replici violente cu realizatorul emisiunii, Octavian Hoandra.

„Dle Hoandra, trebuie sa va spun ca si mie imi sunteti ca om foarte antipatic. Si ca ziarist, ati fost foarte slab. Eu am fost un presedinte bun”, a mai declarat Basescu, citat de ziare.com.

Hoandra a replicat spunand ca il considera pe Ceausescu un presedinte mai bun decat Basescu: „Mereu v-am detestat, dar nu v-am urat niciodata”.

Fostul presedinte a continuat: „E posibil. Dar sa nu o spuneti cu rautate. Trebuie sa fii….nu pot sa pun o eticheta… sa spui ca Ceausescu a fost un presedinte bun pentru Romania. Daca nu veneam in aceasta seara, audienta dvs era 0”.

Octavian Hoandra l-a intrebat pe Basescu daca are pe constiinta oameni morti, spunand ca asta s-a intamplat din cauza reducerilor salariale si a faptului ca au fost inchise spitale, amintind si de bebelusii morti in maternitatea Giulesti.

„Sunteti de-un penibil incredibil”, a replicat fostul presedinte. „Nu fiti agresiv, ca pot sa va jignesc si eu”, a continuat moderatorul emisiunii.

Traian Basescu a transmis moderatorului ca este curios de modul in care s-ar fi desfasurat emisiunea daca nu ar fi venit.

„Ce va faceati daca eu nu veneam in emisiune? Eu am inteles ca voi vorbiti si eu intervin daca e cazul. As fi vrut sa va faceti emisiunea cu ce stiti”, a spus acesta, moment in care Costi Rogozanu a spus ca fostul presedinte a preluat controlul emisiunii si i-a explicat ca il lasa sa vorbeasca, pentru ca sunt politicosi.

„Nu as vrea sa imi distrugeti emisiunea cum ati distrus tara”, a intervenit Octavian Hoandra.

Discuta cu moderatorul emisiunii a continuat, fostul sef al statului sustinand ca acesta minte prin omitere. „Dar nu eu am fost presedinte zece ani”, a spus Hoandra.

„Eu stiu ce ati fost, vai de mama dumneavoastra”, a replicat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: