Categories: politica

Basescu pune lista pe masa: „Mai Dragnea, unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit trei milioane de romani?”

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, critica o serie de masuri sociale, fiscale si economice, recent adoptate sau in curs de aprobare decise de coalitia de guvernare, subliniind ca acestea nu se regasesc in programul cu care PSD a castigat alegerile, si-l intreaba pe liderul PSD, Liviu Dragnea, daca in atare conditii, in Romania este „criza economica sau ‘duduie economia'”.

„Dragnea, ce zici, mai … taiere pensii; taiere indemnizatii pentru cresterea copilului; toate darile la stat trecute pe seama angajatului; crestere exploziva a preturilor la energie electrica si gaze; reintroducere acciza suplimentara la combustibil. Mai Dragnea, … unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit trei milioane de romani, care au votat programul PSD? Este cumva criza economica, sau ‘duduie economia’? Concluzie: Mai Dragnea, ‘iesi afara …’ !”, a scris marti Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea presedintelui PMP vine dupa ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonante de urgenta modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, iar la nivelul coalitiei de guvernare s-a anuntat ca de la 1 ianuarie 2018 contributiile obligatorii, CAS si CASS vor fi trecute in sarcina angajatului.

Totodata, in plan economic, in aceasta perioada s-a inregistrat o crestere a preturilor la energie electrica, iar in plan fiscal Ministerul Finantelor a anuntat intentia cresterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Actiunile Rusiei din regiunea ucraineana Luhansk pot fi calificate drept „genocid”, sustine Institutul pentru Studiul Razboiului

In spitalele din partea ocupata de Rusia a regiunii Luhansk, mamele sunt amenintate ca le…

4 minute ago

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

32 de minute ago

Ploile catastrofale din sudul Braziliei au provocat aproape 40 de morti – alte aproximativ 70 de persoane sunt date disparute

Ploile torentiale care afecteaza cel mai sudic stat brazilian Rio Grande do Sul au ucis…

37 de minute ago

Parlamentarii francezi spun „nu” englezei la Jocurile Olimpice de la Paris

Dupa ce s-au luptat mult timp cu folosirea limbii engleze in publicitate, muzica si film,…

46 de minute ago

Xi Jinping, in Europa, dupa cinci ani. Presedintele chinez va vizita Franta, Serbia si Ungaria

Presedintele chinez Xi Jinping este asteptat saptamana viitoare in Europa pentru prima data in ultimii…

53 de minute ago

O fosta consiliera a lui Trump a izbucnit in plans in fata instantei, dupa ce a recunoscut ca acesta a gestionat campania de musamalizare a aventurilor sale sexuale

Fosta consiliera de la Casa Alba, Hope Hicks, s-a emotionat puternic spre finalul marturiei sale,…

O oră ago