Basescu s-a dezlantuit pe Facebook. Criza de isterie dupa raportul lui Toader despre Kovesi: „Slugilor! Luati aminte, slugilor!”

politica

Traian Basescu s-a dezlantuit pe Facebook, dupa raportul lui Toader despre activitatea lui Kovesi si Lazar la conducerea celor doua parchete. Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri, dupa discursul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca evaluarea facuta a fost “profesionista”, insa, “concluzia a fost de sluga”.

”Slugilor, daca nu sunteti in stare sa va aparati la voi acasa Constitutia, cum credeti ca ii veti apara pe romani in fata presiunilor Brexit-tului? Dar in relatia cu Trump? Cand nu-ti respecti tu, roman, propria Constitutie, cum vrei sa ti-o respecte altii? Cand nu-ti aperi Constitutia, nu ai cum sa-ti aperi tara! Luati aminte, slugilor”, a scris Traian Basescu, pe Facebook.

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, ca nu se impune o solicitare de revocare a celor doi procurori-sefi.

„Evaluand toti factorii de constitutionalitate, legalitate si oportunitate am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general si a sefei DNA”, a concluzionat Toader.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: